Vodafone är absurt: nya erbjudanden endast för ett fåtal med 100 GB i…

Skyll det på Vodafone för att vara en för dyr chef ur prissynpunkt och tyvärr en vanlig sed hos flera italienska användare. Faktum är att folk har vant sig vid förslagen från de olika cheferna, ibland särskilt de virtuell, som lyckas förena ett mycket lågt pris med ett mycket brett innehåll. Samtidigt kan något variera vad gäller kvalitet medan detta aldrig händer hos Vodafone.

Den berömda chefen vill nu dock ge ett stort kärleksbevis till de gamla kunder som har bestämt sig för att lämna båten. För att få tillbaka dem har en kampanj lanserats tillägnad gamla användare, som därför kommer att kunna bestämma sig för att gå med i Vodafone igen. Två lösningar har kommit som någon redan känner till, som dock har förändrat priset, vilket gör det lägre än tidigare. Målet är att sätta käppar i hjulet för virtuella chefer på hög nivå men framför allt en Iliaden som dominerar marknaden.

Vodafone slår alla med dessa två kampanjer som låter dig ha upp till 100 gigabyte

Den första lösningen som Vodafone gör tillgänglig för de användare som den kontaktar privat är Special 100 Giga. Denna lösning erbjuder varje månad det bästa sett som användarna kan ha 70 giga betala med uppladdningsbart eller 100 giga betalar med SmartPay. De ingår i priset för 7,99 € per månad i minuter utan gränser Mot alla.

I händelse av att Digital Editionkommer du att ha en ersättning som motsvarar 100 giga omedelbart med obegränsade minuter till priset av 9,99 € per månad.

Relaterade Artiklar

Back to top button