VLC: en stor uppdatering på iOS med Spatial Audio och nätverksdelning

VLC-logotyp

Ryktet om VLC Media Player behöver inte längre bevisas. Att vara bland mediaspelare VLC är den mest använda på många år och är numera tillgänglig på alla typer av media. Men idag är det användarna av Apple-enheter som kommer att bli glada eftersom VLC är på väg att få en uppsjö av nya funktioner.

Ägare av iPhone, iPad, iPod Touch och till och med Apple TV, den nya versionen av VLC inom Apples ekosystem kommer och är full av nya funktioner!

Ett omdesignat gränssnitt

Detta är en ny uppdatering som säkerligen kommer att glädja ägare av Apple-enheter som använder VLC på sin smartphone, surfplatta eller Apple TV. Faktum är att om uppdateringar är relativt sällsynta på sidan av VLC på Apple-enheter, verkar version 3.3 vara fast besluten att fylla denna långa väntan. Och till att börja med är det applikationens gränssnitt som får en makeover.

VLC Apple © © VLC

Denna VLC-uppdatering är faktiskt en möjlighet för videospelaren att få en ansiktslyftning på sidan av Apples produkter. De med en OLED-skärm på sina enheter kommer nu att kunna njuta av ett mörkt tema ” Helsvart vilket förbättrar batteritiden. Slutligen, fortfarande på gränssnittssidan, påverkas mediebiblioteket också av vissa estetiska förändringar, särskilt när det gäller ljudfiler. Och eftersom vi pratar om ljud bör nästa nya funktion vara av stort intresse för dig.

Spatial Audio och många nya funktioner i programmet

Ett av de stora tilläggen i denna VLC-uppdatering är naturligtvis stöd för rumsligt ljud med AirPods Pro och AirPods Max. En funktion, efterfrågad av många macOS-, tvOS- och iOS-användare, har äntligen blivit verklighet.

De nya tilläggen är inte begränsade till gränssnittet och ljudet eftersom det nu är möjligt att komma åt alla media lagrade lokalt i “Filer”, vilket gör uppspelning möjlig från anslutna externa lagringsenheter. Observera också stödet för nätverksresurser i NFS och SFTP eller möjligheten att utföra nedladdningar från SMB-servrar.

Denna uppdatering finns över hela världen på App Store och den för med sig ett stort antal olika och varierande korrigeringar. Detta kräver att du har installerat iOS 9.0 (eller någon senare version) på din enhet. Så om du fortfarande har en iPhone 4S eller en andra generationens iPad kan du också dra nytta av alla dessa funktioner på VLC.

Om samma ämne:
Windows 11 låter dig ta fram dina gamla CD-skivor

VLC mediaspelare

Att ladda ned

VLC mediaspelare

  • Många kompatibla filformat
  • Undertexthantering

VLC Media Player är utan tvekan den bästa ljud- och videospelaren som finns tillgänglig idag. Gratis och tillgänglig gratis, den här programvaran har allt att behaga eftersom den är plattformsoberoende, komplett och mycket mångsidig. Ladda ner utan att tveka!

VLC Media Player är utan tvekan den bästa ljud- och videospelaren som finns tillgänglig idag. Gratis och tillgänglig gratis, den här programvaran har allt att behaga eftersom den är plattformsoberoende, komplett och mycket mångsidig. Ladda ner utan att tveka!

Källor: VideoLAN, Kult av Mac

Relaterade Artiklar

Back to top button