VLC 4.0: Uppdateringar och webbversion för den kostnadsfria mediaspelaren

Laddat ner mer än 3,5 miljarder gånger VLC Media Player är bland de mest populära mediaspelarna i kategorin. Mångsidig och komplett, den har nått sin första med värdighet 20 år av livet. Med anledning av dessa mål VideoLAN med sina utvecklare har den skapat en uppdatering som kommer att introducera många nya funktioner. Verkligen VLC 4.0 kommer att introducera nya funktioner i ett helt förnyat gränssnitt. Dessutom verkar en webbversion vara på gång.

Här är alla nyheter om nästa VLC-uppdatering

Det var helt rätt Jean-Baptiste Kempfordförande för VideoLAN-stiftelsen, som tillkännagav alla nyheter i pipelinen för VLC i en intervju med Protocol.

Med tanke på resultaten och den uppskattning som denna mediaspelare har uppnått under åren, har teamet utvecklat en serie uppdateringar som kommer att förbättra inte bara den estetiska aspekten, utan också dess funktionalitet.

Faktum är att VLC 4.0 kommer att ha enhelt förnyat gränssnitt samt att vara mer intuitiv och funktionell. Det verkar också som att den nya versionen av applikationen kommer att kunna, tack vare vissa tillägg, av spela upp multimediainnehållet från de olika onlinetjänsterna i sin spelare.

Slutligen verkar det som att VLC också kommer att ha sin egen webbversion kan integrera multimediaspelaren i sidorna på vilken webbläsare som helst. Det ska inte bara garantera en viss komfort, utan också möjligheten att spela upp allt multimediainnehåll.

Kort sagt, det råder ingen brist på nyheter och det verkar som att det är många på väg. Utvecklarna vill dock påpeka att allt kommer att ha ett enda mål: maximera säkerhetsnivåerna. Faktum är att Kempf är övertygad om att cyberkriminella använder appar från tredje part för att ta sig runt stora företags block. Bland annat verkar det som att VLC 4.0 kommer att integrera ett system som kan känna igen oberoende potentiellt farliga filer.

Alla har alltid gillat VLC Media Player. Denna multimediaspelare kunde kompensera för bristerna i Windows mediaspelare när det fortfarande inte stödde alla videoformat. En milstolpe som under åren, vilket har visat sig även idag, fortsätter att växa genom att uppdatera och försöka ge det bästa till sina användare.

Relaterade Artiklar

Back to top button