Vivo X Note 7-tums maxiskärm kommer den 11 april

Det välkända företaget Vivo är på väg att lansera den nya X Note-smarttelefonen, surfplattan X Pad och dess första hopfällbara X Fold på marknaden.

Vivo X Obs: En skärm lika överdrivet som priset!

Den nya juvelen i Vivo-huset skulle avtäckas för världen den 11 april, men den dök upp i GeekBench-databasen och avslöjade ytterligare tekniska egenskaper.

Även om det fortfarande är några dagar kvar till presentationen har Vivo X Note-databladet redan läckt!

Huvuddraget som omedelbart fångar ögat är det vackra 7-tums 2k Amoled-skärm med en uppdateringsfrekvens på 120 Hz. För att göra designen mer harmonisk genom att mildra dimensionerna valde Vivo en skärm med böjda kanter.

Under karossen hittar vi det helt nya Snapdragon 8 gen 1, flankerad av 12 GB RAM och 256 GB internminne.

Kamerafacket är utrustat med 4 sensorer, med de viktigaste 50 mpx följt av en 48 MP ultrawide, en för 12 MP porträtt med 2x zoom och slutligen ett 8 MP periskop med endast 5x zoom.

Vivo X Note kommer att utrustas med ett stort 5000mAh batteri. Det finns även snabbladdning som kan nå 80 watt via kabel och 50 watt trådlöst.

De föreslagna färgerna är blått, grått och svart.

Utropspriset är lika stort som skärmen, vilket är bra € 1400. Vi måste bara vänta och se hur Vivo X Note kommer att bete sig i aktion. Två andra viktiga möten kommer med presentationen av den nya X Pad-surfplattan och företagets första hopfällbara smartphone, X Fold.

Relaterade Artiklar

Back to top button