vivo X Fold är självsäker med sina funktioner

Marknaden för hopfällbara smartphones har vuxit snabbt de senaste åren. Den nya medlemmen på den hopfällbara kinesiska marknaden blir vivo X Fold. Här är detaljerna

vivo X Fold är självsäker med sina funktioner! vivo X vika ihop, En 6,53-tums yttre AMOLED Den har en hopfällbar 8,03-tums 1800x2200px LTPO3 inbyggd AMOLED E5-skärm. Båda fungerar på upp till 120Hz och är HDR10+ redo, med den viktigaste som kan bromsa en hel dag till 1Hz.

hopfällbar skärm SCHOTT UTG använder. Skärm, Den har Display Mates A+-rekommendation. Vivo X FoldDen har två in-display fingeravtrycksläsare. Dessa skannrar är ultraljudsskannrar, inte optiska.

vivo X Fold-funktioner

Ett flytande vinggångjärn av flygplan används på dess gångjärn. Detta gångjärn gör att Vivo X Fold kan stängas platt och förbli öppen i vinklar mellan 60 och 120 grader.

vivo X FoldDet är ett flaggskepp Snapdragon 8 Gen 1-chip med 12 GB RAM som gör . Det finns ett 4 600 mAh batteri som kan laddas snabbt. Vivo X Fold kan också ladda trådlöst med upp till 50W och kan samtidigt omvänd trådlös laddning på 10W.

vivo X Fold funktioner

vivo X Fold är självsäker med sina funktioner

vivo X Fold-funktioner

vivo X Fold-kameror, speciellt Samsung Galaxy När vi jämför med de vikbara modellerna ser vi att de är i flaggskeppsklassen. 1/1,57 tum Samsung GN5 framför sensorn med OIS 50 MP f/1.8 huvudkamera, 12 MP f/2.4 2x (47 mm) zoomkamera, 5x periskopzoomkamera (med 60x digital zoom) och 48 MP f/2.2 114 graders ultravidd. x i Vik Det finns två selfiekameror, en inuti och en utanför.

vivo X Fold-funktioner

X Fold’Du kan också använda två applikationer som körs sida vid sida. Du kan också köra flytande fönster ovanpå för en ännu rikare multitasking-upplevelse. Det finns också en sökare i midjenivå som delar upp skärmen i en L-form för fotografering i midjenivå. Använd detta läge på en plan yta. in vivo X Vik Du kan också använda den för att ta långa exponeringsbilder med

Med svart, blå och grå färgalternativ 8 999 CNY (1 300 €/1 415 USD) Vivo X Fold, som kommer att vara tillgänglig för ett pris, kommer först att visa sig i Kina.

Forskare upptäckte en föryngringsmetod: Det är möjligt att föryngra med den

Relaterade Artiklar

Back to top button