Visuellt bevis: stanna inte vid utseendet, det är detta som döljer sig i bilden

För sju dagar sedan cirkulerade en av dem utmaningar som får oss att tappa våra hjärnor så mycket. Det gällde att i den föreslagna figuren hitta a, även om den optiska illusionen vid första anblicken tydligt visade en fågel med en gentleman i näbben. Nåväl, idag föreslår vi en ny visuellt bevis att lösa på bara 11 sekunder!

Visuellt bevis: akta dig för den optiska illusionen!

Allt börjar med en bild. I den är “gömd” en djur- (om vi kan säga så, med tanke på att hans fysionomi är mer än uppenbar), men den verkliga utmaningen ligger i att hitta vad denna figur “agglomererar”.

Så? Kunde du identifiera vad som döljer sig på bilden ovan? Tiden är ute, så vi berättar. Vid första anblicken kan du se en häst (och vi har alla kommit dit hittills, eller hur?). Om du tittar närmare kommer du dock att märka att det i den optiska illusionen finns detaljer som återupptar utseendet av en ryttare. Kan du se det? Vi gör inte.

I själva verket, även om det går tillbaka till 1980-talet, har gåtan som ursprungligen skapades för att underhålla barn förvandlats till ett riktigt mödosamt företag. Och allt är felet Jagran Joshsom en vacker sommardag bestämde sig för att publicera utmaningen på webben och göra de största galna.

Men vem är Jagran Josh? Det är ett indiskt förlag listat på och om. Företaget arbetar inom tryckeri och publicering sektorn av tidningar, tidskrifter, tidningar och andra medier. Kort sagt, vad är lösning? För att upptäcka det räcker det för dig störta bilden av hästenprecis som i följande exempel.

Relaterade Artiklar

Back to top button