Vissa Macbook Pro 16s laddas inte när de är avstängda (och det gör ont för avancerade)

MacBook Pro 16 © Apple

Sista bärbar dator toppen av sortimentet av Apple i dag, den MacBook Pro 16 säljs för mer än 2000 euro. Till detta pris har användare rätt att förvänta sig att grundläggande funktioner är i perfekt skick och ändå…

MacBook Pro 16-användare är offer för ett irriterande problem: deras bärbara dator laddas inte längre när den är avstängd och stängd.

Laddningsproblem för MacBook Pro 16

Flera MacBook Pro 16-ägare har nyligen klagat på olika forum och på Reddit om problem med deras avancerade bärbara laddning: den laddas inte längre alls när den är avstängd och stängd. En bugg som bara skulle uppstå om dessa två villkor är uppfyllda, varefter MagSafe 3-kontaktens LED blinkar orange, ett tecken på att laddningen inte är effektiv.

Några olyckliga offer för denna bugg gick direkt till Apple Store för att försöka fixa det med en annan laddare eller med en annan kabel, samma resultat. Enligt samma användare skulle Apple-märket vara medvetet om problemet och teknikerna skulle nämna ett problem med firmware.

Under tiden, ett officiellt meddelande från Apple i ämnet eller en uppdatering för att fixa detta fel, har ägare av MacBook Pro 16 några lösningar. De har verkligen funnit att detta problem bara uppstår med detta unika scenario och därför inte genom att ladda sin maskin i USB-C eller i MagSafe om den är i standby.

Källa: Ubergizmo

Relaterade Artiklar

Back to top button