Visa eller dölj informationskort i nyheter och intressen på Windows 10

Infokort eller widgetar är en del av det nya avsnittet ” Nyheter(Nyheter) och intressen(Intressen)” synlig på aktivitetsfältet(Aktivitetsfältet) . Om du vill veta hur visa eller dölja informationskort i nyheter och intressen(visa eller dölj informationskort i nyheter och intressen) i Windows 11/10 följ denna steg för steg guide.

Microsoft introducerade ett nytt avsnitt på panelen uppgifter(Taskbar) , som visar olika saker, inklusive nyheter, väderrapporter, aktier, sport, etc. Du kan klicka på fältet en gång och allt kommer upp på din skärm på en gång för att ge all information du behöver. Även om det visar olika typer av saker, kanske du inte behöver eller vill sätta ihop dem av någon anledning. Låt oss säga att du inte är intresserad av aktier, väderprognoser etc. Du kan dölja denna widget eller informationskort med det inbyggda alternativet. Detta är bara ett sätt att anpassa nyheter och intressen i Aktivitetsfältet.

Betala(Vänligen) notera att i Windows 11 det kallas “Widgets”, inte “Nyheter(Nyheter) och intressen(Intressen) » .

Visa eller dölj informationskort(Informationskort) in widgets(Widgets) in Windows 11

För att visa eller dölja informationskort i widgets i Windows 11 gör följande:

 1. Klick(Klicka) ikonen widgets(Widgets) på aktivitetsfältet(Aktivitetsfältet) .
 2. Välj det kort du vill ta bort.
 3. Klicka på ikonen med tre punkter.
 4. Välj ett alternativ Ta bort widget (Ta bort widget ) .

Det är allt!

Visa eller dölj informationskort(Informationskort) in Nyheter(Nyheter) och intressen i Windows 10

För att visa eller dölja informationskort i Nyheter(Nyheter) och intressen(Intressen), gör följande.

 1. Klicka på ” Nyheter och intressen(Nyheter och intressen)” i aktivitetsfältet.
 2. Klick(Klicka) på motsvarande ikon med tre punkter.
 3. Välj “Göm väderkortet(Dölj väderkort)” eller “Göm sportkort(Gölj sportkort) “, etc.
 4. Välj Ytterligare inställningar,(Fler inställningar) för att öppna sidan inställningar(Upplevelseinställningar) interaktioner.
 5. Växla motsvarande knappar för att visa eller dölja infokort via kant .

För att komma igång, klicka på ” Nyheter och intressen(Nyheter och intressen) ”, som visas på aktivitetsfältet(Aktivitetsfältet) . Här kan du hitta två olika alternativ för att visa eller dölja informationskort. De kan döljas via webbläsaren kant eller gör samma sak från själva avsnittet ” Nyheter och intressen(Nyheter och intressen).

För att dölja en specifik karta, håll muspekaren över kartan och klicka på ikonen med tre prickar. Härifrån väljer du ” Dölj väderkarta” eller ”Göm sportkarta(Göm väderkort eller Dölj sportkort)” eller något annat alternativ som är synligt i listan, beroende på vilket kort du har valt.

Hur man visar eller döljer informationskort i nyheter och intressen

Det kommer att tas bort omedelbart.

Använda standardwebbläsaren

Det andra alternativet är genom Microsoft Edge eller standardwebbläsaren på din dator.

Windows 10 du kan klicka på motsvarande ikon med tre punkter och välja alternativet ” Ytterligare inställningar (Fler inställningar)”.

Hur man visar eller döljer informationskort i nyheter och intressen

Webbläsare som standard kant öppna interaktionsinställningar. (Upplevelseinställningar )Här kan du hitta en lista över alla informationskort.

Hur man visar eller döljer informationskort i nyheter och intressen

Eftersom alternativet ” Ytterligare inställningar (Fler inställningar) » inte tillgänglig i Windows 11 måste du klicka på din profilbild i widgeten och välja alternativet ” Personalisering av dina intressen(Anpassa dina intressen).

Hur man lägger till eller tar bort ämnen i nyheter och intressen i Windows 11/10

Gå sedan till ” Upplevelseinställningar”.(Upplevelseinställningar)

Nu kan du växla valfri knapp för att dölja den från ” Nyheter(Nyheter) och intressen(Intressen)”.

Om du vill visa en dold karta måste du följa samma metod för att öppna sidan webbläsarinteraktionsinställningar (Upplevelseinställningar)kant och växla samma knappar därefter.

Det är allt! Så här kan du visa eller dölja ett specifikt informationskort i Nyheter(Nyheter) och intressen i Windows 11/10 .

Hur lägger man till widgets i Windows 11?

För att lägga till eller ta bort widgets i Windows 11 , måste du följa guiden ovan. Detta hjälper dig att lägga till nya informationskort till widgets(Widgets) . Men om du vill visa en ikon widgets på panelen (Widgets)uppgifter(Aktivitetsfältet) du kan öppna ” Windows-inställningar(Windows-inställningar) » > « Anpassning > Aktivitetsfältet . Expandera sedan ” Objekt i aktivitetsfältet (objekt i aktivitetsfältet )” och aktivera knappen ” Widgets”.(Widgets)

Hur man fixar widgets i Windows 11 ?

Om widgetar inte laddas eller visar tomma kort i Windows 11 måste du aktivera widgets igen, logga in på ditt konto Microsoft och installera kant som standardwebbläsare. Du kan också aktivera widgets med gruppolicy(Grupppolicy) och ta bort EdgeDeflector om du har installerat det tidigare.

Läsning: (Läs: )(Aktivera eller inaktivera nyheter och intressen i Aktivitetsfältet med hjälp av gruppolicy eller registerredigerare)

Informationskort eller widgetar är en del av det nya avsnittet Nyheter och intressen som är synligt i Aktivitetsfältet. Om du vill hur visa eller dölja informationskort i nyheter och intressen på Windows 11/10, följ denna steg-för-steg-guide.

Microsoft introducerade ett nytt avsnitt i aktivitetsfältet, som visar olika saker, inklusive nyheter, väderrapporter, aktier, sport, etc. Du kan klicka på panelen en gång, och allt kommer att visas på din skärm omedelbart för att ge all viktig information. Även om det visar olika typer av saker, kanske du inte behöver eller gillar att få ihop dem av någon anledning. Låt oss säga att du inte är intresserad av aktier eller väderprognoser osv. Det är möjligt att dölja den widgeten eller informationskortet med hjälp av ett inbyggt alternativ. Det här är bara ett av sätten du kan anpassa nyheter och intressen i Aktivitetsfältet.

Observera att i Windows 11 heter det Widgets och inte nyheter och intressen.

Visa eller dölj informationskort i widgets på Windows 11

Visa eller dölj informationskort i widgets på Windows 11

För att visa eller dölja informationskort i Widgets på Windows 11, gör följande:

 1. Klicka på Widgets-ikonen i Aktivitetsfältet.
 2. Välj ett kort som du vill ta bort.
 3. Klicka på den tre-prickade ikonen.
 4. Välj alternativet.

Det är allt!

Visa eller dölj informationskort i nyheter och intressen på Windows 10

För att visa eller dölja informationskort i Nyheter och Intressen, följ dessa steg-

 1. Klicka på avsnittet i Aktivitetsfältet.
 2. Klicka på motsvarande tre-prickade ikon.
 3. Välj eller osv.
 4. Välj för att öppna sidan.
 5. Växla respektive knapp för att visa eller dölja informationskort via Edge.

För att komma igång, klicka på Nyheter och intressen avsnitt som är synligt i Aktivitetsfältet. Här kan du hitta två olika alternativ för att visa eller dölja informationskort. Det är möjligt att dölja dem via Edge-webbläsaren, eller så kan du göra detsamma från själva avsnittet.

För att dölja ett visst kort, för musen över kortet och klicka på den tre-prickade ikonen. Härifrån väljer du Göm väderkort eller Göm sportkorteller något annat alternativ som är synligt i listan enligt det kort du har valt.

Hur man visar eller döljer informationskort i Nyheter och Intressen

Det kommer att tas bort omedelbart.

Använd din standardwebbläsare

Det andra alternativet är via Microsoft Edge eller standardwebbläsaren på din dator.

I Windows 10kan du klicka på motsvarande tre-prickade ikon och välja Fler inställningar alternativ.

Hur man visar eller döljer informationskort i Nyheter och Intressen

Det kommer att öppna Upplevelseinställningar i Edge-webbläsaren som standard. Här hittar du en lista över alla informationskort.

Hur man visar eller döljer informationskort i Nyheter och Intressen

Eftersom alternativet inte är tillgängligt i Windows 11måste du klicka på din profilbild i widgetarna och välja Anpassa dina intressen alternativ.

Hur man lägger till eller tar bort ämnen om nyheter och intressen i Windows 11/10

Byt sedan till Upplevelseinställningar flik.

Du kan nu växla mellan valfri knapp för att dölja den från avsnittet Nyheter och intressen.

Om du vill visa ett dolt kort måste du följa samma metod för att öppna sidan i Edge-webbläsaren och växla samma knappar i enlighet därmed.

Det är allt! Det är hur du kan visa eller dölja ett visst informationskort i Nyheter och intressen på Windows 11/10.

Hur lägger jag till widgets i Windows 11?

För att lägga till eller ta bort widgets i Windows 11 måste du följa den tidigare nämnda guiden. Det hjälper dig att lägga till nya informationskort i widgetarna. Men om du vill visa widgetikonen i aktivitetsfältet kan du öppna Windows-inställningar > . Expandera sedan avsnittet och slå på knappen för att aktivera det.

Hur fixar jag mina widgetar i Windows 11?

Om widgetar inte laddas eller visar tomma kort i Windows 11 måste du återaktivera widgets, logga in på ditt Microsoft-konto och ställa in Edge som standardwebbläsare. alternativt kan du aktivera widgets med hjälp av grupprincip och ta bort EdgeDeflector om du har installerat den tidigare.

Läsa: Aktivera eller inaktivera nyheter och intressen i Aktivitetsfältet med hjälp av grupprincip eller registerredigerare

Relaterade Artiklar

Back to top button