Vill du skapa din hemsida? Dra nytta av denna otroliga kampanj hos OVH

För förstklassiga webbhotell finns OVH med och erbjuder dig fantastiska rabatter på upp till -30% på sina virtuella privata nätverk (VPS)! Med en värdformel för de kommande 24 månaderna i kombination med en optimal kvalitet på tjänsterna, välj OVH Cloud!

ovh

OVH-värden i två ord:

  • 1 till 8 vCore-processorer
  • Från 2 till 32 GB RAM
  • Upp till 2 Gb/s bandbredd och obegränsad trafik

Se virtuella privata nätverk (VPS) vid -30 % på OVH Cloud

OVH erbjuder dig upp till 30 % rabatt på 24-månaders licenser

För dina webbplatser, välj kvalitet i kombination med attraktiva priser just nu med OVH Cloud. Experten på detta område erbjuder dig attraktiva licenser till -30 % med 24 månaders prenumeration inkluderat. Således kan du till exempel, med Value-planen, få en licens för endast 3,49 €/månad exklusive skatt (4,18 €/månad inklusive skatt) istället för de vanliga 5 €/månad exklusive skatt.

Totalt erbjuds 4 paket till reducerade priser till dig på OVH, vars månadspris ökar till 20,91 €/månad exklusive moms (25,09 €/månad inklusive moms) istället för 30 €/månad exklusive skatt för Elite-planen i dess klassisk konfiguration. Välj också det erbjudande som bäst motsvarar dina behov under de kommande 24 månaderna, så kan du naturligtvis behålla din licens till den standardpris som då gäller.

Att välja OVH innebär kvalitet i kombination med extra prestanda för ditt webbhotell

OVH Cloud är inte längre närvarande på hostingmarknaden, och för att dra nytta av dess tjänster och samtidigt göra fina besparingar under de kommande 24 månaderna erbjuds inte mindre än 4 paket med rabatt just nu! Ett bra sätt att anpassa sig till dina behov med mycket komplett VPS, som börjar med Value Pack som låter dig ha en 1 vCore-processor, 2 GB RAM, 40 GB SSD-lagring och hastigheter på upp till 250 Mb/s utöver obegränsad trafik.

Naturligtvis erbjuder de 3 andra paketen dig överlägsen prestanda och för att komma närmare dina konkreta behov kan du enkelt jämföra dem. Observera att OVH Cloud erbjuder dig ett Elite-paket inklusive, i sin initiala konfiguration, en 8 vCore-processor, 8 GB RAM, 160 GB lagring och en bandbredd på upp till 2 Gb/s. Du kan som mest passa detta paket med 32 GB RAM och 640 GB SSD-lagring. För att få veta mer, tveka inte att konsultera vår 100% oberoende åsikt där OVH får en mycket bra 8/10.

Se virtuella privata nätverk (VPS) vid -30 % på OVH Cloud

Vilken är den bästa webbhotelltjänsten?

OVH Cloud ligger på fjärde plats i vår årliga ranking! Om du vill veta mer om tävlingen i synnerhet och våra kriterier, tveka inte att konsultera vår 100% oberoende jämförelse av de bästa webbvärdarna 2022.

Relaterade Artiklar

Back to top button