Vill du samla presidentkandidater 2022 i NFT? Gorafi har det för dig

Kryptopolitik

Ser ut som en titel Gorafimen nej: den berömda satiriska webbplatsen startar i loppet för NFT med en applikation som heter “CryptoPolitics”, som kommer att lanseras i januari. På modellen av spela för att tjänakan du anpassa dina politiska favoritpersonligheter och få dem att slåss med regler som påminner om Yu Gi Oh!-kort.

Som alla NFT-projekt med självrespekt har CryptoPolitics sin token som heter $POWER.

Zemmour, superhjälten

Återigen Gorafi suddar ut gränserna mellan fiktion och verklighet, och det är i ett lite nyckfullt pressmeddelande som sajten bekräftar sin önskan att ” planetarisk mediepolitisk erövring av metaversnätet3 “. Den mest LOL-webb 2.0-webbplatsen är dock inte ensam, eftersom det är med Civicpower, ett företag som ökar medvetenheten om rösträtten, som den implementerar detta projekt.

På den tekniska sidan är projektet baserat på ethereum blockchain och består av virtuella NFT-kort, som representerar en kvinna eller en politiker utklädd till en superhjälte. De moderna, ja, med de oförglömliga Zemmour och Hidalgo, men också oldtimers, som Coluche och Valéry Giscard d’Estaing. Dessa kort har sitt XP, inneboende värde och några speciella drag som ” staden vid Karcher » och den berömda « Republiken är jag lanserades av en rasande Mélenchon 2018.

När vi tittar närmare på CryptoPolitics vitbok förstår vi gemenskapsaspekten: spelare bjuds in att tävla eller samarbeta för att vinna turneringar. Att investera i $POWER-token (en ERC-20-token) är också ett alternativ, eftersom det kommer att bidra till att göra dina superhjältar ännu mer stridbara.

Bakom skämtet, ett incitament att rösta till presidentvalet

NFT-världen upplever fortfarande en extraordinär expansion och CryptoPolitics-projektet är ett trevligt reklamtrick för att återuppliva intresset hos unga väljare när presidentvalet närmar sig. Det återstår att se varför Gorafisom skrev några ganska roliga artiklar om lite bitcoin-nonsens, ville gå med i projektet.

CryptoPolitics-applikationen kommer att finnas tillgänglig i slutet av januari och visar sin ambition att bli ” Frankrikes populäraste röstapp “. De många reglerna som utgör detta lite komplexa spel finns på CryptoPolitics.com.

Om samma ämne:
Steve Aoki och den japanska konstnären Hiro Ando går ihop för att lansera NFT Samurai Cats-projektet

Källa: CryptoPolitics pressmeddelande

Relaterade Artiklar

Back to top button