Vill du njuta av Google TV på din Philips TV? Vi får vänta åtminstone till 2023

Chromecast Google TV

GoogleTV kommer gradvis som standard på tv-apparater. Medan flera tillverkare redan har tagit steget verkar Philips lite mer tveksam.

Förvänta dig inte att se det på det holländska märkets 2022-modeller: övergången till Google TV förväntas inte förrän åtminstone 2023.

Ingen Google TV på Philips TV före 2023?

Lanserades 2020 som en överlagring av Android TV, Google TV väntar fortfarande på Philips tv-apparater. Till skillnad från Sony eller TCL har det holländska märket varit tyst om denna övergång, som det inte verkar ha särskilt bråttom att göra eftersom dess 2022-modeller kommer att köras under det klassiska operativsystemet.

En halvförsening som hon motiverade med våra kollegor från FlatpanelsHD av likheterna mellan de två operativsystemen. ” Google TV och Android TV har mycket gemensamt och vi ser detta som en gradvis övergång, som kommer att börja först när vi har testat detta nya format noggrant. sa en talesperson. En övergång som dock i bästa fall inte bör börja förrän nästa år. ” Vi kommer sannolikt att byta till Google TV för våra 2023-modeller. Under tiden kommer vi att fortsätta att förbättra våra Android TV-erbjudanden. Vi lanserade nyligen ett nytt användargränssnitt baserat på navigering med flikar “.

Källa: FlatpanelsHD

Relaterade Artiklar

Back to top button