Vill du ha en ny MacBook Air i nya färger? Det är (a priori) missat för denna gång

MacBook Air 2022-rendering © © ZONEofTECH

Förväntas för en presentation under WWDC 2022 ikväll Macbook Air 2022 borde inte bli så färgglatt som hoppats.

Enligt Mark Gurman kl Bloombergden nya designen av MacBook Air 2022 som läckte förra månaden borde verkligen inte åtföljas av nya färger.

Ny design utan nya färger?

Releasen som rekommenderas för läsårets början för MacBook Air 2022 kommer inte på förhand att vara särskilt färgstark. Den mycket välinformerade Mark Gurman har verkligen indikerat att ryktena om nya färger för denna nya modell kommer att vara ” överdrivet “.

Apple bör därför nöja sig med att erbjuda de vanliga rymdgrå, silver och guldfärgerna. Enligt journalisten Bloombergvi bör inte förvänta oss fler extravaganser, om inte en gyllene färg med en touch av champagne och möjligen en blå färg som redan finns på iMac.

Så vad kan du förvänta dig igen för denna MacBook Air 2022? På chipsidan växlar källorna mellan återställningen av M1-chippet, som redan finns i MacBook Air 2020, men förbättrat, eller tillägget av det kraftfulla M2-chippet. Vad som dock till stor del gynnas av en större skärm (fortfarande LCD IPS) på 13,6″, men a priori krönt med ett relativt fult skår.

Vi kommer dock att ha hjärtat av det senast i kväll från kl. Clubicså håll utkik för att ta reda på om MacBook Air 2022 äntligen kommer att få fler nya funktioner än vi tror!

Relaterade Artiklar

Back to top button