Vill du få dina barn att vänta tills jultomten kommer? Google har början på en lösning

Tomtespårare

Om du har barn (eller om du själv är ett stort barn) kommer du förmodligen att uppskatta detta initiativ från Google.

Den amerikanska jätten erbjuder faktiskt Santa Tracker, en geolokaliseringstjänst (via Google Maps) som låter dig följa tomtens stora turné live.

När kommer jultomten?

Sedan en tid tillbaka har vissa bokstavligen räknat dagarna som skiljer dem från julen. Nu är det bara några timmar kvar innan jultomten kommer för att lägga den här gåvan som du eftertraktar så mycket under granen. Därför, för att vänta, har Google utvecklat en webbtjänst för att följa, live, rundturen till jultomten.

Tomtespårare

På så sätt är det möjligt att alltid ha (rätt) svar på frågan ” Hej, när kommer jultomten? vilket vissa föräldrar redan har hört flera gånger idag. Tjänsten som utvecklats av Google gör det alltså möjligt att i realtid på en karta följa de olika stadierna av tomtens resa, antalet utdelade presenter och, naturligtvis, tiden att vänta på att se honom äntligen komma hem till dig.

För att hålla unga och gamla sysselsatta låter webbsidan dig också njuta av ett litet spel ” På spåret av jultomten utan att glömma olika videor på YouTube och andra interaktiva aktiviteter, för att få de få timmar som skiljer oss alla från detta stora ögonblick som är öppningen av gåvor att gå så snabbt som möjligt. Mod !

Källa: Tomtespårare

Relaterade Artiklar

Back to top button