Vilken färg och vilken lagring för din iPhone SE 2022? Kuo spiller bönorna före Keynote

iPhone SE test_cropped_0x0_cropped_0x0

Apple har gett oss en tid imorgon kväll för dess vårens grundton. Och om vi förväntar oss särskilt tillkännagivanden kring Mac mini och en ny extern skärm, den nya versionen aviPhone SE bör också vara en del av det.

Fortfarande extremt populär, iPhone SE 2020 börjar få en hit. En möjlighet att ta vara på för Apple att uppdatera den och slutligen erbjuda den 5G.

Kuo välinformerad som vanligt

Analytikern Ming-Chi Kuo är som alltid kompassen att följa inför morgondagens konferens. Och han delar på Twitter sina förutsägelser för iPhone SE 2022.

Föga överraskande skulle massproduktion lanseras i kölvattnet av konferensen. Apple förväntar sig också 25 till 30 miljoner enheter för sitt räkenskapsår – vilket avsevärt överstiger de 24,2 miljoner iPhone SE som såldes 2020.

På lagringssidan skulle Apple behålla en post på 64 GB, även om den senaste generationens iPhone 13s alla har gått till ett minimum lagringsutrymme på 128 GB. Denna nya smartphone kommer att vara utrustad med samma A15 Bionic-chip, och naturligtvis kompatibel 5G (mmW och Sub-6GHz).

Den skulle finnas i samma chassi som den nuvarande modellen (en iPhone 6S, grovt sett) och i följande färger: vit, svart och röd. Inga tips har ännu delats på prissidan. Som en påminnelse öppnade 2020-utgåvan av iPhone SE auktionen för 489 €.

Källa: Ming Chi Kuo

Relaterade Artiklar

Back to top button