Vilka streamingtjänster kan jag använda på Nintendo Switch?

Om du vill köpa Nintendo Switch du kanske undrar om du också kan använda den populära spelsystem(spelsystem) som nöjescentrum(nöjescenter). De flesta spelkonsoler har idag ett brett utbud av streamingtjänster tillgängliga på sina plattformar, så hur mycket kommer det att skilja sig åt Nintendo Switch ?

Sanningen är väl växla mycket begränsad när det kommer till streaming. Du vill inte använda den här konsolen som din enda strömningsinställning. Däremot kommer vi att berätta vad som kan användas på växla att se program och filmer, samt planer nintendo att lägga till ytterligare streamingtjänster för Nintendo Switch i framtiden.

Hulu(hulu)

Main streamingtjänst,(strömningstjänst) tillgänglig på växla är Hulu . Du kan använda den här appen för spelkonsol(spelkonsol) för att se massor av program och filmer och om du alltid har varit bra Hulu fan,(Hulu fan) än Netflix då har du tur.

Ansökan Hulu(Hulu-appen) på växla samma som på andra konsoler eller enheter, med alla program och filmer tillgängliga. Surffördel Huluväxla är att tack vare konsolens bärbara natur kan du alltid ta bort den och ta den med dig för att titta på Hulu på flykt. Du kan ladda ner gratis Hulu i webbutiken Nintendo Switch(Nintendo Switch eShop) via huvudskärm(startskärmen), även om du behöver ett abonnemang för att använda det.

Youtube

En annan stor streaming app(strömningsapp), Youtube tillgänglig gratis på växla . Här kan du se vilken video som helst Youtube och håll dig uppdaterad med dina favoritkanaler och skapare. Ansökan Youtube(YouTube-appen) mycket lätt att använda på växel(Switch) och ärligt talat är det mitt favoritsätt att titta på streamingtjänst(strömningstjänst).

Som i fallet med Hulu kan du ladda ner gratis Youtube i Nintendo eShop .

rycka till(Rycka till)

Twitch är en mycket använd streamingtjänst bland spelare som gillar att se kreatörer spela spel eller helt enkelt chatta live. nintendo har lagt till den här appen i sin onlinebutik så att vem som helst kan ladda ner den gratis. När du har laddat ner kan du logga in på din Twitch-konto(Twitch-konto) och följ dina favoritlivsströmmar.

Funimation

anime fans(Anime) kommer gärna att veta vad Funimation ha din egen streamingtjänst(strömningstjänst) som kan användas på växla . Det fantastiska med den här appen är att du kan titta på många program och filmer som är tillgängliga gratis med annonser. Du kan dock också prenumerera på tjänsten för att se allt tillgängligt innehåll, ta bort annonser och använda många andra funktioner.

Du kan ladda ner gratis streamingtjänst(strömningstjänst) i onlinebutiken och börja titta på dina favoritanimeprogram.

Pokémon TV(Pokemon TV)

nintendo skapas Pokémon TV som ett sätt att vara värd för serier, filmer och speciella begränsade serier om pokemon. (Pokemon TV-program) Om du beroende av Pokémon-serien(Pokemon-franchise), du måste definitivt ladda ner den här applikationen gratis från Internet – affär (s eShop)nintendo . Du kan också titta på gratis innehåll som finns tillgängligt på Pokémon TV .

Var är Netflix, Amazon Prime eller Disney Plus på Switch? (Var finns Netflix, Amazon Prime eller Disney Plus på switchen?)

Du måste ha märkt bristen på streamingtjänster som kan användas på växla . Även en av de största tjänsterna Netflix , är inte tillgänglig på konsolen. Varför är det så?

När växla släpptes först 2017, det fanns inga streamingtjänster tillgängliga på enheten alls. Sedan dess har de successivt lagt till mer i systemet. Många av de stora aktörerna inom livestreaming kan dock fortfarande inte laddas ner.

nintendo har tidigare sagt att hon vill fokusera på spelaspekten Nintendo Switch som gör att hon kan bli en av de spelande(tv-spel) konsoler i världsklass som företaget är känt för. I onlinebutiken hittar du alltså många fler spel för Nintendo Switch än streamingtjänster.

Men om du verkligen väntar nintendo universalkonsol(Nintendo-konsol) Tappa inte hoppet. Företaget har också tidigare sagt att det jobbar på att lägga till ytterligare streamingtjänster som appen Amazon Prime Video eller Netflix(Amazon Prime Video eller Netflix app) . Eftersom de, om än långsamt, har lagt till streamingapplikationer som t.ex Hulu kanske kommer de att fortsätta lägga till dem med tiden.

Titta på dina favoritprogram och filmer på Switch(Strömma dina favoritprogram och filmer på switchen)

Från Nintendo(Nintendo) Det är ädelt att försöka skilja din konsol från den universella underhållningssystem(underhållningssystem), vilket andra spelkonsoler som t.ex Xbox eller PlayStation(Xbox eller PlayStation). Men de flesta människor värdesätter bekvämlighet i sina enheter nuförtiden, så det var bara en tidsfråga innan nintendo kommer att vidta åtgärder för att lägga till streamingtjänster till växla .

Även om det inte finns många tjänster tillgängliga, kan du definitivt hitta massor av program, filmer, videor och liveströmmar att titta på medan du använder Nintendo Switch .

Om du funderar på att skaffa dig en Nintendo Switch, kanske du undrar om du också kommer att kunna dubbla det populära spelsystemet som ett underhållningscenter. De flesta videospelskonsoler idag har ett brett utbud av streamingtjänster tillgängliga på sina plattformar, så hur mycket annorlunda skulle Nintendo Switch vara?

Tja, sanningen är att Switchen är väldigt begränsad när det kommer till streaming. Du vill inte planera att använda den här konsolen som din enda strömningsinställning. Däremot kommer vi att berätta vad som kan användas på Switch för att se program och filmer, samt om det finns några planer för Nintendo att lägga till fler streamingtjänster för Nintendo Switch i framtiden.

Hulu

Den huvudsakliga streamingtjänsten som är tillgänglig på Switch är Hulu. Du kan använda den här appen på spelkonsolen för att titta på massor av program och filmer, och om du alltid har varit mer av ett Hulu-fan över Netflix så har du tur.

Hulu-appen på Switch är densamma som på andra konsoler eller enheter, med alla program och filmer tillgängliga. Ett plus med att titta på Hulu på Switch är att med konsolens handhållna karaktär kan du alltid lossa den och ta den med dig för att titta på Hulu när du är på språng. Du kan ladda ner Hulu gratis på Nintendo Switch eShop via startskärmen, även om du behöver ett abonnemang för att använda det.

Youtube

En annan stor streamingapp, YouTube, är tillgänglig gratis på Switch. Här kan du titta på alla videor på YouTube och hålla koll på dina favoritkanaler och innehållsskapare. YouTube-appen är väldigt lätt att använda på Switch, och ärligt talat tenderar den att vara mitt föredragna sätt att titta på streamingtjänsten.

Precis som Hulu kan du ladda ner YouTube gratis på Nintendo eShop.

Rycka till

Twitch är en flitigt använd streamingtjänst bland spelare som gillar att se kreatörer spela spel eller bara chatta över livestream. Nintendo har lagt till den här appen i sin eShop, så vem som helst kan ladda ner den gratis. När du har laddat ner kan du logga in på ditt Twitch-konto och hålla koll på dina favoritlivsströmmar.

Funimation

Anime-fans kommer att vara glada att höra att Funimation är värd för sin egen streamingtjänst som kan användas på Switch. Den stora delen med den här appen är att du kan se många program och filmer tillgängliga gratis, med annonser. Men du kan också prenumerera på tjänsten för att se allt tillgängligt innehåll, ta bort annonser och en mängd andra funktioner.

Du kan ladda ner streamingtjänsten på eShop gratis och börja titta på dina favoritanimeprogram.

Pokémon TV

Nintendo skapade Pokemon TV som ett sätt att vara värd för Pokemon TV-serier, filmer och speciella begränsade serier. Om du gillar Pokemon-serien kommer du definitivt att vilja ladda ner den här appen från Nintendos eShop gratis. Du kan också titta på innehållet som är tillgängligt på Pokemon TV gratis.

Var är Netflix, Amazon Prime eller Disney Plus på Switch?

Du har förmodligen märkt bristen på streamingtjänster du kan använda på Switch. Inte ens en av de största tjänsterna, Netflix, är tillgänglig på konsolen. Varför är det så här?

När Switch släpptes första gången 2017 fanns det inga streamingtjänster tillgängliga på enheten alls. Sedan dess har de successivt lagt till mer i systemet. Men många av de stora spelarna inom streaming kan fortfarande inte laddas ner.

Nintendo har tidigare sagt att de ville fokusera på spelaspekten av Nintendo Switch, vilket gör det möjligt för den att vara en av de världsklassiga videospelskonsolerna företaget är känt för. Så du kommer att hitta många, många fler Nintendo Switch-spel i eShop än streamingtjänster.

Om du verkligen väntar på en allt-i-ett Nintendo-konsol, tappa inte hoppet. Företaget har också tidigare sagt att de har arbetat med att lägga till fler streamingtjänster, som en Amazon Prime Video eller Netflix-app. Eftersom de, även om de visserligen långsamt har lagt till streamingappar som Hulu, är det möjligt att de kan fortsätta att lägga till fler allt eftersom.

Strömma dina favoritprogram och filmer på switchen

Det är ädelt av Nintendo att försöka hålla sin konsol borta från allt-i-ett-underhållningssystem som andra spelkonsoler, som Xbox eller Playstation, har blivit. Men nuförtiden uppskattar de flesta bekvämlighet i sina enheter, så det var bara en tidsfråga innan Nintendo tog steget att lägga till streamingtjänster till Switch.

Även om inte många tjänster är tillgängliga, kan du definitivt fortfarande hitta många program, filmer, videor och liveströmmar att titta på när du använder Nintendo Switch.