Vilka produkter kan säljas via Vinted-appen?

I de flesta hem finns det massor av föremål och kläder som bara har använts ett fåtal gånger eller aldrig har använts och som för närvarande bara tar plats; Om detta är ditt fall kan du använda appar som Wallapop eller Vinted som är designade för användare att sälja begagnade föremål samtidigt som de tjänar extra pengar.

Fastän Wallapop är en bra fungerande shoppingapp; Vinted har stor acceptans och popularitet bland användare från olika länder, så den här artikeln kommer att förklara vilka produkter kan säljas via Vinted-appen? så att du uppmuntras att använda denna applikation och bli av med alla de föremål som du inte längre använder samtidigt som du genererar pengar.

Produkter som kan säljas på Vinted:

 • Kläder för kvinnor, män och barn:

De mest populära kläder bland kvinnor är dem klänningar kort, bröllop eller kväll, tröjor, shorts, kjolar, långa och korta jumpsuits, sportkläder, koftor, t-shirts. Underkläder är ett annat populärt klädesplagg hos Vinted, men dessa plagg kan inte vara begagnade, för att sälja dem i appen måste de vara nya och taggen måste visas i annonsbilden.

När det gäller män, de flesta sökte är de jackor kostymer, sportkläder, kappor, strumpor, tröjor och byxor; Även underkläder och näsdukar, men dessa saker måste vara nya och märkta. För barn finns en mängd olika kläder av olika modeller, märken och storlekar.

Hos Vinted kan du sälja herr-, dam- och barnkläder från välkända varumärken, eftersom denna typ av kläder är mycket eftertraktade av användare som gillar att bära de bästa märkena till en lägre kostnad; Bland de märken som sticker ut i Vinted finns Zara, HSM, Nike, Levi’s, Adidas, Calvin Klein, Guess, Lacoste mfl.

 • Skor, accessoarer och kosmetika:

Hos Vinted kan du sälja sportskor tofflor, sandaler, plattformar, skor plattor, mockasiner, stövlar, träskor och olika typer av stövlar. Exempel på tillbehör är klockor, smycken, halsdukar, solglasögon, bälten, hattar, sjalar, plånböcker och ryggsäckar.

Du kan även sälja kosmetika, hud- och hårvårdsprodukter som parfymer, svampar, ögonskugga, mascara, läppstift, schampo, fuktkrämer, krämer m.m. Dessa produkter måste vara ny och när du lägger upp produkten på bilden ska det synas att varan ligger i originalförpackningen.

Bebisar växer upp snabbt, så många kläder och accessoarer är som nya, det är din möjlighet att sälja dem och för att tjäna pengar, inklusive leksaker, spjälsängar, bilar, stolar, bärselar, bland annat.

 • Tekniska tillbehör och skönhetsprodukter:

Vinted tillåter inte försäljning av kameror, mobiler, tv-apparater, datorer, batterier, tvättmaskiner, dammsugare m.m. Det tillåter dock försäljning av skönhetsapparater som hårtorkar och locktång, och tekniska tillbehör som mobiltelefonfodral, smarta klockor hörlurar.

 • Hushållsartiklar och böcker för alla åldrar:

Du kan sälja handdukar, påslakan, lakan, sängkläder, serviser, textilier, prydnadskuddar; men dessa delar måste vara helt nya, du kan inte sälja någon av dessa begagnade föremål.

Produkter som inte kan säljas på Vinted:

 1. Mat och dryck.
 2. Imitationer som inte är godkända av märken.
 3. Prov eller reklamartiklar som erbjuds av företag gratis.
 4. Läkemedel eller medicinska förnödenheter .
 5. Mediciner, cigarrer, pipor eller cigarrer.
 6. Officiella uniformer.
 7. Självbiografiska artiklar måste ha ett äkthetsintyg annars kommer du inte att kunna sälja dem på Vinted.
 8. Du får inte sälja föremål som främjar hat, våld eller diskriminering.
 9. Nazistiska eller fascistiska tillbehör.
 10. Feminina hygienprodukter såsom menskoppar eller tamponger.
 11. Piercing använd.
 12. Produkter av reptilskinn, skal eller elfenben.
 13. Sportartiklar som cyklar, vikter m.m.
 14. Madrasser, kuddar, el- och trädgårdsredskap.
 15. Kökstillbehör.
 16. Konstverk och målningar.
 17. Professionella tjänster evenemangsbiljetter eller kuponger.
 18. Sexobjekt
 19. Djur eller husdjurskläder .

Om du vid något tillfälle lägger upp några av produkterna som nämns ovan, kommer Vinted-teamet att dölja eller ta bort produkten. Men om du vill sälja föremål som Vinted inte tillåter dig kan du använda Facebook Marketplace Var Instagram Shopping för att sälja produkter .

Relaterade Artiklar

Back to top button