Vilka är de eviga, dessa nya Marvel-hjältar som kommer på bio den 3 november?

The Eternals © Marvel Studios

26e film av Marvel Cinematic Universe
kommer att ha den tunga uppgiften att introducera många nya karaktärer helt okända för allmänheten. Vi presenterar dem för dig direkt, strax innan filmen släpps, nu på onsdag den 3 november.

Efter två projekt på jorden återvänder Marvel Studios till rymden med De evigaanpassningen av serierna skapade av Jack Kirby.

Tio nya hjältar från rymden

I Marvels universum är “Eternals” en ras designad av “Celestials”, utomjordiska varelser flera tusen år gamla. I verkligheten är våra hjältar frukten av genetiska experiment som syftar till att utveckla den mänskliga arten, men som också födde “Deviants”, svurna fiender till de förstnämnda.

7000 år gamla etablerade sig uppenbarligen de Eternals på jorden för att skydda mänskligheten från avvikare utan att blanda sig i historien (vilket är anledningen till att de inte hindrade krig från att hända eller ens Thanos från att radera hälften av de levande arterna i universum… Och för att motivera i förbigående det faktum att vi aldrig har hört talas om det förut).

Närmare bestämt består den här familjen, a priori ganska dysfunktionell, av tio medlemmar, med början i paret som bildades av Ikaris, med krafter värdiga Stålmannen, och Sersi, som har förmågan att förånga materia.

The Eternals © Marvel Studios

Vi hittar också Ajak där, lägerläger av Salma Hayek, på sätt och vis matriarken i gruppen som hon också är healer för, och som har förmågan att kommunicera med de himmelska.

Angelina Jolie kommer att låna ut sina drag till Thena, en formidabel krigare, även om den är psykologiskt bräcklig, som kan omvandla energi till ett vapen. Hon åtföljs av herkulisk styrka Gilgamesh.

The Eternals © Marvel Studios

De andra Eternals är Makkari, vars kraft är superhastighet, Phastos som kommunicerar med maskiner för att skapa nya teknologier, telepaten Druig och slutligen duon Sprite och Kingo. Den första är en 7000 år gammal kvinna som fastnat i kroppen på ett 12-årigt barn, den andra kan skapa energiknäppar men lämnade gruppen för att bli en Bollywood-stjärna.

The Eternals © Marvel Studios

Mycket blandade första recensioner

De eviga presenterade alla dessa vackra människor för amerikansk press för några veckor sedan, och det minsta vi kan säga är att de första reaktionerna är långt ifrån den entusiasm som allmänt väckts av att en ny del av MCU släpptes.

Väktaren, till exempel ger filmen bara två stjärnor av fyra, och hyllar iscensättningen på gränsen till naturalism av Chloé Zaho – för övrigt belönad i år med en Oscar för bästa regi för nomadland men beklagar att det finns” för mycket mytologi att förklara” i regissörens första superhjältefilm.

Kevin Maher från Tider är knappast mer öm och framåt än det finns en märklig energi av självsabotage i hjärtat av denna historiska storfilm “, medan för Telegram, De eviga leta efter ” tänjer på gränserna för ett smaklöst resultat “.

Men mer entusiastiska röster hörs från sidan av BBC-kultur vem hälsar på en film” ses men inte nödvändigtvis oförglömlig “och D’Imperium som berömmer rollbesättningens inkluderande och talar om en ” unikt episk och spännande superhjälteäventyr, med fängslande känslomässig kärna vackert regisserad av Zhao “.

Kort sagt, du kommer säkert att behöva lita på din egen åsikt när filmen släpps på franska biografer, och vi inbjuder dig att komma denna vecka för att upptäcka vår fullständiga recension av dessa Eviga.

Källa: filmserie
, BBC

Relaterade Artiklar

Back to top button