Vilka är de bästa gratisapparna för att öppna alla typer av filer på iPhone?

Nu för tiden, Mobil enheter används för flera uppgifter och det är absolut nödvändigt att de stödjer många filformat och därmed anpassar sig efter sina användares behov då mobila enheter och surfplattor på senare tid används, till och med mer än en dator.

Det är därför vi denna gång delar med oss ​​av bästa gratisapparna som hjälper dig att visa filer av alla slag iPhone.

Gratis appar för att spela ljud

Musikspelare

Denna applikation är en läsare som uppfyller alla dess egenskaper på ett utmärkt sätt och en av dess viktigaste egenskaper är att den erbjuder oss ett organiserat och oklanderligt gränssnitt som uppnår snabb anpassning. även om du vill ha equalizer kan du få andra alternativ för musikspelare och visuella effekter för Android och iOS.

Detta ger oss möjlighet att anpassa dess utseende och förutom att kunna dela på sociala nätverk som t.ex Twitter Var Facebook vad vi lyssnar på eller har sparat.

Musixmatch

En utmärkt gratis app tillgänglig för iOS där det tillåter oss att skapa grupper och album med vår favoritmusik, förutom att vi kan ha en widget i dess meddelandepanel som erbjuder tjänsten att kunna se texterna till låtarna utan att behöva gå in i applikationen.

Gratis appar för att spela upp videor

VLC för mobil

En videospelare av de mest kända som idag har mobilstöd med stor erfarenhet på marknaden, vilket gör att vi kan njuta av videor i olika format som t.ex. AVI, MKV och MP4 utan att behöva installera ett tillägg.

PlayerExtreme

En föga känd applikation, men med stora fördelar som uppfyller alla krav för att bli en av de bästa videospelarna för iPhone. Dess kompletta och eleganta gränssnitt gör den unik och helt anpassningsbar till våra behov.

Brygg 6

En applikation som erbjuder oss ett trevligt och visuellt intuitivt gränssnitt som gör att vi enkelt kan anpassa oss till dess verktyg, den här enkla spelaren erbjuder oss intressanta verktyg gratis. Vi hittade två versioner, en av dem är fri och den andra är Proffs där vi måste betala ett månadsabonnemang.

Gratis appar för att se bilder

Google Foton

Denna välkända app är användbar för iPhone-enheter eftersom den stöds på Android och iOS. Google Foton tillåter oss att ha ett brett galleri av funktioner där vi kan organisera våra foton och videor efter storlek, namn och datum, samt dessa kommer att lagras i ditt Drive-konto, vilket frigör utrymme på din mobil och om du vill kan du Ladda ner alla dina foton och videor från Google till din mobila enhet.

Prisma fotoredigerare

En elegant applikation som låter oss använda en mängd olika filter för våra fotografier och vars huvudmotto är att förvandla bilder till målningar. Om du installerar den här applikationen på din iPhone kommer du att bli kär från första stund, förutom att vara kompatibel med alla bildformat.

Gratis appar för att öppna textdokument

Google Drive

Denna berömda applikation som låter oss lagra filer i molnenhet och där många användare använder det för att visa filer från samma plattform, är verktygen som tillhandahålls av denna applikation tillräckligt kapabla för att ge oss uppspelning i varje filformat.

Microsoft Word

Ett av de välkända och använda verktygen för att skapa textdokument och vi förstår att det är en uppfinning av Windows men för närvarande föredrar iPhone-användare det framför den egna appen som iOS skapade för att öppna dokument i. Dok. du kan också redigera Word-dokument och skicka dem från din mobil till Gmail eller WhatsApp.

Med dessa gratisappar kan du få ut det mesta av din iPhone och har fantastiska verktyg för att öppna alla typer av dokument, samt visa bilder, videor och spela upp ljud.

Om den här artikeln hjälpte dig komma ihåg att du kan stanna på Miracomosehace.com och hitta mer innehåll relaterat till iPhone och gratisappar.

Relaterade Artiklar

Back to top button