Vilka är de bästa gratisapparna att rita på iPhone eller iPad?

Lär dig vad som är de bästa apparna för att rita på iPhone eller iPad kan vara mycket användbart för att lära sig rita eller bara för skojs skull. Något enklare än använd Adobe Photoshops verktygsfält.

Och det är att idag har smarta enheter som surfplattor eller mobiltelefoner blivit en grundläggande del av människor.

I allmänhet är en av funktionerna som användare gör med dessa enheter att använda dem till göra ritningar och andra saker. Naturligtvis inte på nivå med skapa en grafik med en bitmappseffekt för det är det inte.

Men för få ut det mesta av ritfunktionen, det är nödvändigt för att använda de bästa applikationerna för denna uppgift.

Det är därför jag ska visa dig vilka som är de bästa apparna att rita på iPaden eller din iPhone genom det här avsnittet.

Måla appar på iOS

I följande lista som jag lämnar till dig nedan kommer du att kunna hitta vilka som är de bästa apparna att rita för din enhet med iOS-operativsystemet. Om det är möjligt skapa eller rita koncentriska cirklar i PowerPoint du kan givetvis rita något annat än att rita med ett annat verktyg.

jag lämna ensam också en liten recension bredvid namnet på ansökan, så du kan ladda ner den gratis och använda den som passar din smak bäst.

Skiss linje

Linjeskiss ger en bra balans. Det är en relativt enkel ritapp, med fyra rittips (var och en erbjuder tre storlekar) och ett suddgummi.

Men Linea Sketch ger dig också tillgång till fem lager där du kan rita eller importera foton. Den innehåller också ett urvalsverktyg så att du kan klippa, kopiera, duplicera, bland andra funktioner.

Montering – Konst och design

I hopsättning skapas en bild från formerna. Välj bland hundratals inbyggda former och klistermärken eller köp ytterligare förpackningar.

Rotera, ändra storlek på eller justera snabbt varje objekt. Välj en eller flera former för att flytta framåt eller bakåt i förhållande till de andra.

begrepp

Vektorritningsappen Concepts försöker tjäna alla, från den lediga ritaren till den professionella produktdesignern.

Med en distinkt cirkel av kontroller i hörnet av skärmen har du snabb åtkomst till penslar, lager och precisionshjälpmedel.

Gratisversionen inkluderar tillgång till 16 penslar och 5 lager medan ett engångsköp av Essentials låter dig skapa anpassade penslar, lägga till oändliga lager och mer.

Adobe Fresco

Ger en smidig och krämig ritupplevelse. Använda efterlängtade levande borstar, du kan blanda media naturligt på ett sätt som överglänser konkurrenterna.

Detta låter dig anpassa dig till en mängd olika ritstilar, inklusive serieillustrationer, tusch och till och med krita och färg.

Fresco har inga text- eller animeringsalternativ, så det är lite kort i vissa områden.

Men för prenumeranter, Kreativt moln ( Kreativt moln ) är ett roligt tillägg som undviker att de ständigt byter mellan appar.

Anmärkningar

Apples Notes-app är installerad på alla iPads. Därför är Notes-appen ofta den första appen folk öppnar när de vill rita.

För en snabb nack-stil doodle, bas tips av penna, penna och highlighter fungerar bra.

Nästan alla som ritar professionellt eller vill rekommenderar jag att leta efter andra appar som ger ytterligare alternativ.

Tecknad teckning av Plasq

Comic Draw ger dig allt du behöver för att skapa en serie på din iPad, med alla redigeringsfunktioner tillgängliga med bara ett köp.

Skriv ett manus, designa dina sidor, skissa skyltkonst, lägg till bläck och färg och lägg sedan till bokstäver för att slutföra uppgiften.

Du kan sedan skriva ut eller exportera ditt arbete, eller dela det med appen ComicConnect för iPad . Dessutom finns en version av appen tillgänglig för lärare att använda i en skolmiljö.

Rita via app

Utan tvekan kan många undra varför de skulle göra det rita på en app, inte på ett ark.

Sanningen är att att rita genom en app ger dig större komfort, eftersom du inte behöver vara beroende av ett ark, penna eller färger.

Du har möjlighet att ta med enheten var som helst, så du kan rita när och var du vill.

Relaterade Artiklar

Back to top button