Vilka är de bästa ficklampsapparna för iPhone? – Ladda ner ficklampor gratis

För närvarande har de flesta mobiltelefoner en tillvalsfunktion på lampa av vattenbad integrerad . Detta sker tack vare att i början av lanseringen av smartphones var det få som hade LED-ljuset eller blixten bredvid kameran.

Därför var användarna begränsade till att kunna lysa med sina enheter i situationer där det inte fanns mer ljus än deras eget. Naturligtvis kunde detta bara uppnås om du använde kameran för att spela in videor med blixten på. Detta, som förväntat, förbrukade mycket lagringsminne .

På grund av detta besvär beslutades det att bättre utnyttja all användbar kapacitet hos denna LED-lampa och det beslutades att att integrera ficklampa alternativ i alla telefoner . Vilket i princip är att kunna aktivera blixten oavsett om du använder kameran eller inte.

Då låter vi dig veta vad du har alternativ dem bästa och mest effektiva när du laddar ner en ficklampsapp så att du inte kör med problem med appar som stängs på iphone på grund av en dålig installation eller ett inte särskilt bra val av denna applikation. .

Hur laddar jag ner ficklampsappar på min iPhone?

Om du vill ladda ner en applikation på din iPhone är väldigt enkelt. Detta görs på samma sätt som om du skulle ladda ner en annan applikation. De flesta är avgiftsbelagda, men det finns flera som är helt gratis .

Allt du behöver göra för att ladda ner en komma åt enhetens appbibliotek det vill säga till App Store. För att aktivera det måste du gå till dina mobilinställningar, välja App Store, konfigurera det med ditt användarnamn och Apple ID, dessa måste matcha, klicka sedan där det står för att logga in och det är allt.

För att veta när en app är gratis måste du titta på dess beskrivning och information. Om någonstans dyker upp en summa pengar som refererar till ett pris, beror det på att ansökan är effektivt betalas .

Om tvärtom “get”-alternativet dyker upp direkt och du inte ser något pris någonstans, är det det du kommer inte att debiteras något när du laddar ner den. Om det inte fungerar under installationen av applikationen kan du försöka sättauppdatera din iPhone om det är fullt eller inte.

Bästa gratis ficklampsappar för iPhone

Det finns tusentals ficklampsappar, så mycket att det kan verka svårt att välja en, de är tillgängliga för alla. Apples versioner av iOS-operativsystem . Här kommer vi att lämna dig några av de bästa alternativen så att du kan välja det som passar dig. håller med de bättre :

  • Blixtljus den här applikationen, förutom att fungera som en vanlig ficklampa, erbjuder dig ett mycket speciellt alternativ som är att konfigurera ljuset så att det tänds och släcks till musikens rytm, som på en fest
  • HD LED ficklampa ger dig möjligheten att välja mellan två typer av belysning, d.v.s. du kan aktivera blixtljus traditionell eller så kan du aktivera alternativet så att din skärm lyser upp helt i vitt och därmed har en typ av belysning som inte är så intensiv
  • HD virtuellt ljus den är perfekt när du inte vill ha någon belysning alls och bara vill ha en lite svag miljö, liknande den som ett ljus ger. På samma sätt har du möjlighet att aktivera blixten som en ficklampa.
  • Bästa blixtljuset är perfekt för att åka på en bergsutflykt, den här applikationen, förutom att ha den traditionella ficklampan på din telefon, erbjuder dig bland annat kartor, en kompass, ett platssystem.

Risker med att ha en gratis ficklampsapp

Som med alla applikationer, kommer dessa också med risker, och dessa är de behörigheter vi ger när vi installerar dem . Många av dem begär tillgång till vår plats, mediafiler, till och med för att spela in ljud eller bilder genom vår kamera och mikrofon utan föregående meddelande.

Detta är något som utan tvekan är skrämmande, men oroa dig inte, Apple är ett slutet system minskar avsevärt möjligheterna för applikationer att spionera på oss .

En annan risk med att ha en ficklampsapp på vår iPhone är att den drastiskt minskar batteritiden för mobil.

Relaterade Artiklar

Back to top button