Vilka är de bästa Apple originalfodral att köpa till min iPhone?

Du har köpt en iPhone och du vet inte om du ska köpa en Skyddsfodral ? Och om du redan har bestämt dig för att göra det, vet du inte vilken du ska välja? Så håll dig kvar när vi visar dig de alternativ du har till ditt förfogande

Ska du köpa ett iPhone-fodral?

Många tror att det inte finns något behov av att köpa ett specialfodral till sin iPhone, i själva verket är en telefon mer än skyddad av ett vanligt foder. Skulle vara värt är det då värt att lägga pengar på att köpa ett originalskal? I den här artikeln kommer vi att visa dig några tips som hjälper dig att fatta ett bra beslut.

På så sätt blir du säkrare och du kommer att ha all nödvändig kunskap om det och allt som hjälper dig att se om det är värt det. Du kommer också att se några typer av fall som är för din iPhone och de egenskaper som var och en besitter som är olika beroende på modell.

Vilka är de bästa iPhone-skalen?

Om du funderar på köp ett fodral till din iphone och du vet inte vilken du ska köpa, i den här guiden visar vi dig vilken du kan välja. Vi kommer att visa dig en lista med original Apple-fodral eftersom det är normalt att ha en iPhone att du vill ta väl hand om den. Så låt oss se vilka kvalitetsöverdrag du kan köpa istället för att välja det första som kommer i din väg.

Apple Fodral: Silikon, Läder och Läderfodral

Det är sant att dessa originalfodral inte alls är billiga, men de är ingenting jämfört med priset på din iPhone. Dessutom att vara en original Apple-produkt de har material av hög kvalitet och presenteras i olika material.

Dessa silikonfodral kommer i en mängd olika prisklasser. Den av silikon kostar 45 euro läderet 55 euro och läderet med lock är dyrast på 149 euro. Dessutom har du olika färger som röd, grön, gul, brun, lila och många fler.

Mujjo filtar

Dessa typer av överdrag har en mer klassisk stil och är en av de bästa säljarna. De är av läder och har till och med en liten ficka för dina kort. Dessutom är dess pris inte så högt, det är mellan 50 euro och självklart hittar du dem på Amazon .

Nomadfall

Nomad-företaget erbjuder flera tillbehör för Apple-enheter. Men inte bara för bärbara iPhones utan också för Äpple klocka . Kvaliteten på deras produkter är inte heller tveksam eftersom de är mycket bra och på tal om omslagen har de fantastiska mönster.

Du kommer att kunna njuta av dess läderfinish med vackra färger och med en vacker ram runt kameran. Deras pris varierar beroende på vilken design du föredrar, de finns mellan 49 och 79 euro men det är väl använda pengar, försäkrar vi dig.

Fall Moment

Dessa fodral är fantastiska, de låter dig utöka fotograferingsförmågan på din iPhone ytterligare eftersom den har olika typer av linser. Dessa fall används främst för dem som vill dra nytta av mångsidigheten i sina mål . Så om du letar efter ett snyggare fodral kanske detta inte är ditt alternativ.

Peel täcker

Om du letar efter en mer delikat stil av fodral är detta ditt bästa alternativ eftersom denna typ av fodral har en supertunn design. Dess design är inte förberedd för att tåla fall eller kraftiga slag, utan snarare för att skydda den från små repor eller repor när den placeras på en viss plats.

Dess pris är inte särskilt högt, du kan se det i dess officiella butik på 29 euro och den har 8 olika färger. Men om du istället letar efter täckning som ger dig bättre skydd, är det här alternativet inte för dig.

Razer fodral

Denna typ av fodral är speciellt utformad för att möta behoven hos iPhone-köpare. Han skapade sina Arctech Slim och Arctech Pro, två fodral utrustade med varumärkets patenterade teknologi Thermaphene.

Den här typen av teknik hjälper till att ytterligare skingra färgen på din iPhone genom att inkludera ett avledningsskikt. Den har också ett lager av mikrofiber som skyddar den från repor och ytterligare ett lager av ett material som skyddar den från stötar. Dess värde är från $29,99 och du kan hitta den för olika iPhone-versioner.

Relaterade Artiklar

Back to top button