Vilka är de bästa apparna för att spela in skärm med ljud på Android?

Hur många viktiga saker vi vill dela vårt dagliga liv med våra bekanta , vår familj och våra vänner. Nuförtiden är det lättare för oss, eftersom vi har elektroniska enheter som gör att vi genom applikationer kan spela in skärmen med ljud för att direkt förklara hur man gör något.

Tja, dessa Android-appar hjälper oss också att spela in skärm med ljud. För att göra handledningar, se hur man gör en aktivitet, enkelriktad rutten… Hur som helst, de är ett mycket användbart verktyg för alla. Vilken av dessa applikationer utför bäst uppgiften skärminspelning på Android ? Vi samlar det åt dig.

Fantastiska appar för att spela in skärm med ljud på Android

De har lite liknande funktioner men var och en har en funktion som gör den unik. Bland dess egenskaper kan vi se dess funktioner och den kraft med vilken de verkar. Låt oss ta en närmare titt på några av dem:

REC-skärminspelare

Det är en underbar applikation för att spela in skärmen med en gränssnitt mycket öva som kan spela in upp till en timmes video. Vi kan spara våra favoritinställningar som förinställningar.

Dessutom, medan vi spelar in, visar det oss automatiskt skärmknapparna och har en funktion för att stoppa inspelningen genom att skaka enheten eller stänga av skärmen. Sedan Android 5.0 är det inte nödvändigt att använda root. Om din Android är från en äldre version, den är bra att du först överväger fördelarna och nackdelarna med att rota.

AZ-skärminspelare

Med den här appen behöver du inte rota din enhet och det är bra eftersom det låter oss spela in skärm med ljud utan tidsbegränsning, inga annonser, utan vattenstämpel.

Den har ett mycket enkelt att använda gränssnitt där vi med en enda åtgärd startar eller stoppar inspelningen. A-Z spelar in vår Full HD- och QHD-skärm och är den enda appen som kan pausa och fortsätta spela in.

ADV Screen Recorder en av apparna för att spela in skärm med ljud

När vi spelar in vår skärm med den här appen kan vi samtidigt rita på inspelningen, lägga in texter, bild… Är inte det bra? Du kan använda både främre och bakre kameror och det ger oss möjlighet att klippa videor under redigering.

Inspelningar görs med två olika motorer, en “standard” och den andra “avancerad” som kräver den andra för att kunna pausa inspelningen. Det kräver inte att du rotar enheten.

Lollipop skärminspelare

Med Lollipop ska vi göra inspelningar med fullskärmsupplösning och vi kan spara dem på vårt minneskort. Om inspelningen finns kvar i mobilens internminne, det finns sätt att överföra det till kortet, inga problem . Detta ger oss möjlighet att justera upplösning, orientering och bithastighet. Den är designad för Android 5.0 eller högre och använder de officiella API:erna som ingår i Android Lollipop, så den kräver inte rotning.

DU-inspelare

Det är en ganska lätt applikation som väger bara ca 5 MB och som om det inte vore nog, det är helt gratis. Den spelar in utan tidsbegränsning i upplösningar upp till 1080P och låter oss ändra inspelningen av innehållet med vilket vi kan anpassa det. Det faktum att det tar lite minnesutrymme ger oss möjlighet att spela in längre utan att oroa dig.

Vad bör vi tänka på innan vi väljer appar för att spela in skärm med ljud?

Allt kommer att bero på vilken användning vi vill ge applikationen. Och lagringskapaciteten på vår enhet eller om du har behöver utöka ditt minne med SD-kort . När vi går Google Play, vi måste ta hänsyn till var och ens egenskaper och funktioner. Dessa specifikationer hjälper oss att fatta det bästa beslutet, tillsammans med feedback från personer som redan har haft sin erfarenhet av den här plattformen.

Om du inte vill äventyra ditt minne kan du ladda ner appen direkt till ditt kort . Applikationerna som vi har visat dig i den här artikeln är utan tvekan en av de bästa för inspelningsskärm med ljud på Android. Vi har hittat dem för att göra ditt val lättare. Om den här artikeln var till hjälp för dig, låt oss veta vad du tycker och dela denna viktiga information med dina vänner.

Relaterade Artiklar

Back to top button