Vilka är de bästa apparna för att skämma bort, ta hand om och träna husdjur?

Att ha ett husdjur i våra hem och hem är inte en lätt uppgift att säga, speciellt när vi är nya i denna värld av varelser som visar oss sin tillgivenhet utan att be om något i gengäld. Men att ha ett husdjur innebär förstås en värld av ansvar där man måste ta hand om det, för det det finns gps-lokalisatorer för husdjur .

Du måste också träna dem och framförallt ge dem kärlek, på så sätt säkerställer vi att våra lurviga följeslagare får ett långt och lyckligt liv hos oss. Då kommer vi att nämna appar dem mest enastående för vård och träning av ditt husdjur.

Applikationer dedikerade till träning av våra husdjur

Bulldogg

Detta är en app som ger oss dagliga träningspass som du och din hund säkert kommer att njuta av. Med den kan du hjälpa din hund att öva en mängd olika trick samt lära sig att bete sig i olika miljöer, visa lugn och stillhet.

Denna applikation har en markör som ger oss ett meddelande som hjälper oss att markera ett beteende och ger oss rätt tid att ge dig din belöning. Det finns också applikationer där du kan tysta din hund med ljud.

Det som är bra med den här appen är att det har mer än 50 sessioner som hjälper dig i den dagliga träningen av ditt husdjur illustrerade och med sina respektive steg för steg. Du kan följa processen och beteendet hos din hund, och på så sätt observera de förbättringar den innehåller och slutligen har du möjlighet att göra olika förfrågningar om den från kvalificerad personal i ämnet.

Träna din hund – träna ditt husdjur

Det är en applikation som hjälper ditt husdjur att träna dagligen, med mer än 400 olika videor som har en detaljerad steg för steg, i form av tutorials och helt på spanska. Med den kan du lära dig inte bara ditt husdjurs träning, utan också den av olika raser och åldrar. Vidare, du kan göra läckra recept smeka dig för att du har också detta verktyg.

Applikationer dedikerade till vård av ditt djur

djurens dagbok

I grund och botten är det en applikation dedikerad till att spara data som kommer att tjäna dig för ditt husdjurs välbefinnande och hälsa, det är mycket användbart att skriva processer i deras beteenden och träning, för att komma ihåg när du måste gå dem eller administrera en av medicinerna och den är perfekt för att skriva en rutin som håller ditt husdjur i form.

Med den kan du beställa evenemang och spara framsteg, var du kan anpassa aviseringar som hjälper dig att komma ihåg var och en. Ett annat av dina alternativ är att kunna konsultera andra husdjurs profiler och på så sätt ta positiva idéer för din rutin.

hundens hälsa

Det här är en app dedikerade främst till hälsa och övervakning av våra husdjur där du kan dra nytta av dess förmåner helt kostnadsfritt. På så sätt kan du spara de journaler du har fått och komma ihåg datum för konsultationer, vaccinationer eller de där mötena med frisören, även med hjälp av personliga aviseringar.

Med den kan du registrera alla personuppgifter om ditt husdjur, ha fullständig kontroll över datumen som ska tas till veterinären, göra olika påminnelser och, bäst av allt, det är möjligt att ha veterinärmedicinska kontakter som hjälper dig. dina tvivel. ha. Slutligen, han Det låter dig också lägga till flera husdjur ett mycket användbart verktyg för de av oss som inte bara älskar en.

Ansökningar för underhållning av våra husdjur

Kattspel

Detta är en applikation helt tillägnad våra lurviga vänner som härstammar från lejon, våra katter. Det är delvis gratis och bygger på att förbättra förmågan hos våra katter att jaga, detta görs genom en sorts laserpunkt som rör sig genom skärmen på våra enheter.

Om du betalar i appen går det att göra om denna laser till en fjäril eller en mus. Slutligen denna ansökan har en global topplista för att registrera din katts jakter.

Friskies Catfishing

Med denna applikation, våra katter kommer att visa sin förmåga och skicklighet att fiska för på skärmen på våra enheter kommer fisken att dyka upp och försvinna när vårt djur rör vid dem med sina tassar, på detta sätt kommer de att lägga till poäng som erhållits av dina katter och kommer att kunna övervinna sina dagliga rekord.

Relaterade Artiklar

Back to top button