Vilka är de bästa apparna för att lägga till eller sätta klistermärken på foton från Android eller iPhone?

Vem gillar inte inte lägga till känslor till sina bilder med klistermärken ?, Med dem uttrycker vi några av våra känslor, men med så många olika applikationer på marknaden kommer du att undra vilken av dem som är bäst, här listar vi några av dem, med målet att göra ditt arbete enklare och snabbare.

Vilka appar kan du använda på Android

Budbärare.

Messenger är en app som vi kan använda för att sätta klistermärken på våra bilder, det kommer redan med inbyggda klistermärken som kan lätt användas och den innehåller också hundratals emojis. Denna applikation kan laddas ner från Play Store.

När applikationen är installerad på vår enhet öppnar vi den och leta efter galleriikonen och där väljer vi det foto som vi vill ändra med klistermärkena.

Leta sedan efter smileyikonen, när du skapar ett klipp på den kommer alla klistermärken att dyka upp välj sedan den du vill använda och placera den på ditt foto och justera den till den storlek du vill ha. Slutligen, efter att ha placerat den i historiken, klicka på “spara” och den kommer att lagras på din enhet.

Instagram.

Detta är’ en välkänd applikation som erbjuder dig samlade klistermärken som vi kan använda för att dekorera våra bilder, låter den dig också använda feedbackfunktioner som filter, texter och fantastiska funktioner som kan hjälpa dig att försköna dina bilder. Det är mycket viktigt att uppdatera Instagram-applikationen, för ibland stöter den på problem med att ladda ner det.

Öppna din ansökan, klicka på klippet på ikonen längst upp är ett +-tecken i ruta eller så sveper vi vår skärm åt höger en gång där, välj fotot du vill importera för att lägga till de klistermärken du gillar. I det övre högra hörnet ser du en glad ansiktsikon, klicka på den för att komma åt de hundratals klistermärken som finns i applikationen.

Slutligen har du två alternativ för att spara den på din enhet eller skicka den till dina vänner. För att spara den, tryck på spara-ikonen och vi kommer att spara det på vår enhet; eller skicka den. Låt oss gå längst bak till vänster “skicka till” och det kommer att skickas, så att andra kan njuta av vår skapelse. När vi tror att det är klart för vår vänner har sett det redigerade fotot, vi kan radera dem.

Pro Photo Editor

Genom att ha på din Android-enhet har du även Photo Editor Pro, denna applikation kräver att din Android är 4.3 högre, den har en storlek på 14 MB. Den erbjuder ett brett utbud av klistermärken eller dekaler som kommer att ge liv till din fotografering. du vill ha fantastiska klistermärken måste du köpa hela paketet för att njuta av dem alla. Här är en lättanvänd guide.

Om vi ​​vill ha gratispaketet, låt oss gå till Play Store och leta efter appen och installera den på vår enhet, leta efter fotoknappen, för att välja bilden som vi vill placera klistermärkena på och vi letar efter den vi vill ha det mesta och placera det på vårt foto

Ge klistermärket en touch och håll det vid ge den storleken på din val, vi kan placera det hur vi vill. När vi har det klart trycker vi på “check”-ikonen, när vårt foto är klart ger vi “spara” för att lagra det och inte förlora vårt konstverk.

Hur kan vi göra om vi har en iPhone?

FotoRus kamera och fotoredigerare

För att njuta av denna applikation är det nödvändigt att vår enhet har iOS 8.0, den har en storlek på 158,3 MB, det är en av de bästa applikationerna för iOS som har flera inbyggda klistermärken för att använda den i våra bilder, utöver det har filter, texter och andra förbättringar .

En detalj i denna applikation är att irriterande annonser visas när du ändrar din foton, för att lära dig hur du använder det ger vi dig några enkla förslag när applikationen är installerad, öppna den och tryck på alternativet Pro Edit, och där väljer vi bilden som vi ska redigera

Tryck sedan på klistermärkeikonen och välj den som du föredrar placera den på fotot och när du har den redo, tryck på bockikonen för att spara dem i albumet. När vi har en iPhone, vi vill att det ska vara välorganiserat för vad vi har och hur vi har det säger mycket om oss.

Relaterade Artiklar

Back to top button