Vilka är de bästa apparna för att kontrollera depression, stress och minska eller bekämpa ångest?

Den mentala hälsan får äntligen den betydelse den förtjänar. Ditt eget välbefinnande måste vara en prioritet för alla och det är viktigt att veta hur man kan bidra till det.

I denna mening finns det en serie applikationer som hjälper dig att kontrollera vissa saker. Vill du veta vilken som har de bästa apparna för att kontrollera depression, stress eller ångest? Så frigör dig inte från den här artikeln.

Psykisk hälsa i tider av pandemi

Som nämnts ovan, mental hälsa har återtagit framträdande plats under de senaste åren . Det är fortfarande en lång väg att gå, men det finns en stor kampanj för det. Tidigare ansågs det som en liten sak att lida av stress, depression eller ångest.

Faktum är att många har kommit (och fortsätter) att betrakta denna typ av situation som inget annat än en överdrift. Lyckligtvis har saker förändrats och idag behandlas det med mer allvar och professionalism .

Covid-19-pandemin har förvärrat tillståndet för många människor. Att vara i praktiskt taget obligatorisk instängdhet uppstår oftare nivåer av ångest, stress och depression.

Även många människor som kände att de inte hade lidit av denna typ av störning gjorde det. Och det värsta är att de inte visste hur de skulle hantera det . Många fall är förknippade med faror som finns i sociala nätverk .

Bidragande teknik

Inför all denna mentala situation och begränsningarna att lämna huset var det inte möjligt att gå till en läkare. Åtminstone inte förrän de relevanta biosäkerhetsåtgärderna har definierats. Teknik, i denna mening, har gjort ett stort bidrag. Ett exempel på detta är appar för att kontrollera depression, stress eller ångest.

Inte bara är det möjligt att göra medicinska konsultationer genom videosamtal, utan plattformar designades för att behandla dessa tillstånd . Många väljer helt enkelt att gå iväg och stäng av enhetsaviseringar . Men ibland är det inte lika effektivt.

Vilka är de bästa apparna för att kontrollera depression, stress och minska eller bekämpa ångest?

Världen har definitivt förändrats. Att klara det nya “normala” har inte varit lätt för många. De som har varit vana vid gatornas rörelse tar nu upp utmaningarna med att arbeta hemifrån. Något som skulle vara enklare.

Innan du känner till de bästa applikationerna för att kontrollera depression, stress eller bekämpa ångest, du måste identifiera problemet . Är det något hemifrån? Personligt eller jobb? Sentimental? Du måste förkasta alla möjligheter. Alla dessa tillstånd kan till och med orsakas av en beroende av sociala medier . Därför, det första steget är att veta “varför” av din stress, depression eller ångest .

Nu, om du inte kan identifiera det, behöver du lite professionell hjälp. Något som dessa appar kan erbjuda dig. Så här har du en rad alternativ för dig att välja det bästa.

Meyo: lugnar ångest och stress

Meyo föddes under covid-19-pandemin och verkar vara avsedd att vara en av de största. Meyo har en riktigt tränad artificiell intelligens för att upptäcka ditt tillstånd.

han är Också i kunna förklara för dig varför du lider av stress, ångest eller depression . Dessutom har den spel, utmaningar och videor som hjälper dig på ett fantastiskt sätt.

Sanvello: ångest och depression

Behandla dina nivåer, ångest, stress eller depression med kognitiv beteendeterapi. Men det erbjuder också några intressanta meditationsalternativ. Sanvello följer också ditt humör .

Precis som Meyo erbjuder den dagliga utmaningar som bidrar till din mentala stabilitet. Sanvello är tillgänglig gratis och inkluderar exklusiva funktioner för sin Premium-version.

TherapyChat: Din onlinepsykolog och coach

Vill du att de ska lyssna på dina problem och känna någon annans stöd? TherapyChat är den idealiska plattformen för detta. Denna applikation ger dig ett stort antal psykologer som erbjuder sina tjänster online.

Det är dags att ta hand om din mentala hälsa!

Om du funderar på att lägga din mobiltelefon åt sidan, finns det 20 webbplatser för att minska stress som kan hjälpa dig. Det finns många applikationer, men dessa 3 är utan tvekan, de bästa alternativen .

Få ut det mesta av dessa appar eller rekommendera dem till dina vänner eller familj som lider av stress, ångest eller depression. Du kan göra en stor insats.

Relaterade Artiklar

Back to top button