Vilka är de bästa annonsfria Android-musikspelarna?

Vi gillar alla att njuta av bra musik utan avbrott. Och det är mycket bättre om det är gratis. Av denna anledning, med tiden, flera applikationer och webbplatser har blivit skapad för att ge oss en bra musiklyssningsupplevelse.

Det finns många aktörer och applikationer på marknaden, men några av dem är betalda och andra har oändliga annonser som bara hindrar deras reproduktion.

Trots det finns det också spelare som du kan njuta av din favoritmusik gratis och utan reklam. Här kommer vi att prata om både betalda och gratisspelare.

I den här artikeln kommer du att lära dig vilka är de bästa annonsfria musikspelarna för Android och hur man skaffar dem.

Vad är YouTube Music Premium?

Den första vi kommer att prata om är YouTube Music Premium a service Youtube betalas men utan de irriterande annonserna.

Du kan inte bara njuta av din favoritmusik utan reklam, utan du kan också spela upp dina mobila musikfiler med YouTube Music i bakgrunden, även när du stänger appen. En annan fördel är att du kan ladda ner musik och njuta av den i 30 dagar offline. Och konfigurera appen så att beroende på innehållet du lyssnar på, Youtube laddar automatiskt ner låtar.

Du kan till och med aktivera “Audio” -läget, det vill säga att du kan njuta av musiken du vill utan att behöva titta på videorna. Detta är mycket användbart när du inte har en bra anslutning och därför laddningen avbryts.

Om du vill veta hur du kan njuta av den här tjänsten från och med nu kan du ange detta länk och du hittar mer information om det. Och den här artikeln om hur man läser YouTube Music Premium i bakgrunden kanske du också vill läsa detta artikel om hur man lyssnar på YouTube i bakgrunden.

Vilka är de bästa annonsfria musikspelarna för Android?

Det är nödvändigt att nämna att det finns spelare inbyggda i enheter som redan gör det bra jobbat . Prova därför den som kommer från fabriken, innan du laddar ner eller betalar för en liknande tjänst.

Med detta i åtanke, och om du tror att ljudkvalitet inte övertygar dig, vi uppmuntrar dig att prova följande applikationer som du säkert kommer att gilla.

Google Play Musik

Även om det inte är en gratis tjänst, är den att du kan lyssna på din favoritmusik utan avbrott orsakade av reklam och att du också har en bred katalog av urval och naturligtvis ljudkvaliteten värt det.

Google Play Musik är standard på de flesta Android-enheter men om du inte kan hitta det kan du enkelt ladda ner det från Play Store. I följande artikel visar vi dig hur du enkelt laddar upp och sparar din musik till google play musik online.

VLC Media Player

Det är en gratis och annonsfri tjänst där du kan njuta av videor och musik med ganska acceptabel ljudkvalitet. Du kan också ladda ner den från Spela butik.

effektförstärkare

Det är en kraftfull musikspelare som låter dig spela musik i alla vanliga format. Den anses faktiskt vara en av de bästa sångspelarna för Android, om inte den bästa för sin utmärkta ljudkvalitet.

Du kan få det från Play Store och njuta av en gratis period. Och även om du måste betala senare för att fortsätta njuta av det och få uppgraderingar, är det ytterligare en av spelarna värt att betala för.

BlackPlayer EX

Det är ett alternativ och vi kan till och med kalla det en Poweramp-ersättning. Den har en ganska liknande kvalitet och som nämnts ovan kan du få en gratis försök i Play Store och betala sedan för Pro-versionen.

Pulsar musikspelare

Det här är ytterligare en spelare som kämpar för att positionera sig som det bästa alternativet när det kommer till att lyssna på musik. Det är inte bara annonsfritt, utan det är också gratis.

Ger utmärkt design och möjlighet att anpassa den. Det är till och med möjligt att ändra uppspelningshastigheten för ljudet och på så sätt anpassa det efter eget tycke. Som nämnts ovan kan du få det fri Spela butik .

retro musikspelare

Denna applikation erbjuder en design och ett anpassningsbart gränssnitt som t.ex Pulsar musikspelare . Om din är designen, animationerna och stilen så är det din spelare. Det är helt gratis och du kan ladda ner det från Play Store.

Relaterade Artiklar

Back to top button