Vilka är alla produkter, verktyg och tjänster som erbjuds av Apple?

Äpple är ett amerikanskt företag som är engagerat i produktion och design av mjukvara, onlinetjänster och elektronisk utrustning, detta företag har expanderat över hela världen sedan det grundades 1976 och har för närvarande mer än 250 av dess egna butiker i 9 länder med tusentals distributörer och online. butiker som erbjuder sina produkter och tjänster.

Detta märke erkänt för sin iOS operativsystem har lyckats föra sina användares förslag med en minimalistisk och enkel design, med hög prestanda och säkerhet i sin funktionalitet. I den här artikeln kommer vi att visa dig i detalj alla produkter, verktyg och tjänster som Apple för närvarande erbjuder.

Mobil enheter

I linje med Mobil enheter Toppen av linan , vi kommer att hitta den berömda iPhone» har denna terminal varit den som har fått det största globala erkännandet eftersom dess huvudfunktioner har lyckats attrahera användare från hela världen, vilket har påverkat industrin för mobila enheter. Om du precis har köpt en mobil iPhone, det första du ska göra är att konfigurera den för att börja använda den.

Iphonen är känt för sin enkelhet och fina estetik där tre produkter kombineras i samma utrustning, en mobil enhet som i sin tur fungerar som en iPod på en stor skärm, med känsliga kontroller och en internetkommunikationsenhet som möjliggör navigering på webb, kartor, e. -post. , forskning bland annat kunna presentera användaren med ett modernt gränssnitt baserat på en multi-touch-skärm.

Datorer

Apple utvecklade och designade familjen datorer som kallas “Mac” och som vi har hört talas om eftersom de sticker ut genom att förena en fullt kompetent Apple-hårdvarudesign som redan presenteras i olika design och erbjuder samma övergripande funktionalitet. Detta gör det lättare att komma åt nätverket, använda ordbehandlare, spela ljud och video, spel och andra verktyg.

mac kännetecknas av att det är en dator med en fängslande design som erbjuder säkerhet till sina användare och kapabel motståndskraft mot de virtuella virus den besitter av sina egna policyer, genererade av effektiviteten att upptäcka alla hot utan att tillgripa ett externt program.

Tabletter

Apples surfplattor identifierar sig som “iPads” i så fall har hänvisning gjorts till en komplett familj av enheter placerade mellan en smartphone och en bärbar dator, som hanterar pekkontroller som uppvisar intuitiv programvara, logrando att erbjuda användare och ansluta till webben.

Denna enhet fokuserar mer på att komma åt internet än på att skapa applikationer och teman, iPads lyckas idag få en skärm på cirka 25 cm känslig för beröring och erbjuder en minneskapacitet på mellan 16, 32 och 64 GB med WiFi och trådlös Bluetooth-teknik. som integrerar internetsurfning använder programmet Safari som vi kan köpa från Apple Store, som är idealisk för att njuta av videospel, läsa böcker och titta på videor.

Appar

i L’ App Store eller jag’ Apple App Store, vi kan hitta och ladda ner applikationer som är kompatibla med ditt operativsystem på iPod, iPad och iPod touch, utvecklade från iOS SDK:er och publicerad av Äpple .

Bland dess allmänna egenskaper kan vi hitta det faktum att det är förvärvat helt gratis, även om det också har applikationer tillgängliga som kan köpas av användaren. Idag är App Store har mer än 2 miljoner appar tillgängliga för iOS-enheter.

Program

Apples programvara måste erbjuda sina miljontals användare program som är kompatibla med iOS-operativsystemet och vi kommer att namnge de viktigaste.

  • itunes : Detta program låter oss spela musik, videor och multimediainnehåll, samt hantering av video- och ljudenheter.
  • Safari : Flaggskeppswebbläsaren för Apple-enheter, med en enkel och smart estetik.
  • Snabb tid: En uppsättning bibliotek och ramverk som gör det möjligt för användare att enkelt överföra multimediainformation med hög internethastighet, den fungerar även för att spela upp videor och ljud.
  • iCloud: Ett lagringssystem i Apples eget moln som lyckas konsolidera informationen på Internet för alla sina användare, som en säker plattform för informationen som ska sparas.

Relaterade Artiklar

Back to top button