Videorna med ukrainska soldater på tonerna av Nirvana är populära på TikTok

Alexhook2023 har avfolkat på TikTok med sina bataljonskamrater på tonerna av Smells Like Teen Spirit. Tyvärr har det inte kommit några nyheter från honom på fem dagar.

När verkligheten överträffar fantasin

Alexhook2023, detta är soldatens smeknamn ukrainskasom tillsammans med sina följeslagare blev huvudpersonen, dagarna före kriget, i några videor som har fått miljontals likes och visningar.

Ett team på fem soldater och vänner, som laddar själarna som förbereder sig för strid på tonerna av Nirvana. En video som har fått mycket uppskattning och nått så mycket som 6,7 miljoner gilla-markeringar och 240 000 kommentarer.

De försöker rycka ett leende från sociala mediers världi ett försök att sänka spänningen runt dem. En påtaglig spänning, motiverad, så mycket att där snart, inte ens 24 timmar senare, börjar kriget med invasionen av ryssarna.

Tyvärr Alex senaste video går tillbaka till 5 dagar sedan, eller snarare dagen före den militära eskaleringen som uppflammade konflikten. Tusentals kommentarer från följare, inklusive italienare, oroade sig för säkerheten och hälsan för soldaterna, om vilka det inte har kommit några nyheter på flera dagar.

Rörande kommentarer som inte kan lämna oss oberörda inför vissa situationer, som skrivet av Marina: “Jag vill inte tro att det här är din sista video, kom igen grabbar“.

Det finns de som försöker dra ner på humöret genom att skriva: “Vi hade bilder från kriget av våra morföräldrar, våra barn kommer till och med att ha TikToks.”

Ett krig som drabbade Europas hjärta och människorna som Alex och hans följeslagare hade förberett sig för en tid. Så mycket att han den 2 december i ett ögonblick av paus bestämde sig för att spela in en TikTok, som porträtterar honom dansande till tonerna av Smooth Criminal på träningsplanen och sträcker sig längre än 10 miljoner likes.

Vi och alla hans följare hoppas få se nya videor uppladdade av Alex och hans bataljon så snart som möjligt, i hopp om att en order om vapenvila kommer så snart som möjligt och att freden återvänder till Ukraina. #FORZAALEX

Relaterade Artiklar

Back to top button