Vi vet mer om framtidens Audi Q5 e-tron

Audi Q5 e-tron © © Audi

Framtidens Audi Q5 e-tron har avslöjat sitt ansikte genom det kinesiska ministeriet för industri och teknik. Fordonet, avsett för Middle Kingdom-marknaden, framstår i ett utseende som är minst sagt bekant.

Om dess proportioner är nära dem hos Volkswagen ID.6, kommer det ändå att vara nödvändigt att vänta för att lära sig mer om dess interiör. För närvarande är det ändå möjligt att veta vilka färger eller fälgfinish som kommer att erbjudas när den släpps, planerad till 2022.

Läs också:
Beställningar av nya Audi e-tron GT är öppna i Europa

När det kommer till stil tar Audi inga chanser

Att inte desorientera framtida konsumenter, det verkar vara Audis ledmotiv för sin framtida Q5 e-tron SUV. Elfordonet, som kommer att gå med sina följeslagare för den kinesiska marknaden 2022, visas i en högst klassisk stil genom bilder som presenteras av ministeriet för industri och teknik, ansvarigt för fordonsgodkännande.

Andra bilder visar också färgerna, i nyanser som blandar vitt eller metallgrå med svart, men också typerna av fälgar, sju till antalet, som gör att du kan anpassa fordonen.

Dessutom kommer denna framtida Audi SUV, när det gäller storlek, att ha dimensioner som nästan liknar Volkswagen ID.6, med en längd på 4,876 m och höjd (1,675 m) och bredd (1,86 m) också mycket lika. Q5 e-tron kunde presenteras så tidigt som den 27 augusti, på Chengdu (Sichuan) show.

Källa: Insideevs

Relaterade Artiklar

Back to top button