Vi vet lite mer om det tekniska databladet för OnePlus Nord CE 2 5G

OnePlus Nord CE 2 5G Bahamas Blå © OnePlus

Den kinesiska tillverkaren kommer officiellt att presentera sin OnePlus Nord CE 2 5G om några dagar, den 17 februari 2022. Dess tekniska blad har dock redan läckt på Twitter ! På menyn: en mycket vacker skärm med Corning Gorilla Glass 5-skydd och för första gången en plats för micro SD-kort.

Vi kan säga att OnePlus har en rad tillkännagivanden sedan gruppen formaliserade, förra månaden, OnePlus 10 Pro som snart kommer att finnas tillgänglig i Europa.

Alltid denna lilla punch i det övre vänstra hörnet

Även om det är intressant på papper kan vi inte låta bli att ha en känsla av deja vu framför egenskaperna hos OnePlus Nord CE 2 5G som avslöjas av Ishan Agarwal på Twitter…

Dess vackra 6,43-tums AMOLED FHD+-skärm, HDR10+-kompatibel och utrustad med Corning Gorilla Glass 5-skydd, skulle vara begränsad till en uppdateringsfrekvens på 90 Hz, precis som sin föregångare.

Dessutom hade skärmen på OnePlus Nord CE 5G som släpptes sommaren 2021 redan den lilla stansen i det övre vänstra hörnet som här skulle bära samma 16 Mpx selfie-sensor.

På baksidan är det också få förändringar med en fotoö som är ganska lik den på OnePlus Nord 2. Således skulle smarttelefonen bära en huvudsensor på 64 Mpx åtföljd av en ultravidvinkel på 8 Mpx (119 °) och en tredje 2MP-sensor.

Det hela skulle väga 173 gram för 7,8 millimeter tjockt. Nyheten gäller lagringsutrymmet på smarttelefonen som kommer att kunna utökas, för första gången.

En micro-SD-kortplats borde faktiskt göra det möjligt att utöka det interna minnet i OnePlus Nord CE 2 5G med 1 TB.

Databladet läckte på Twitter

Inuti nästa modell av OnePlus bör vi hitta en åttakärnig MediaTek Dimensity 900-processor ingraverad i 7 nm, tillsammans med 8 GB RAM. Den skulle åtföljas av en Mali G68 GPU och, naturligtvis, ett 5G-modem.

Smarttelefonen kommer att bära samma 4 500 mAh-batteri som sin föregångare, men den här gången kommer den att vara kompatibel med 65 W SuperVOOC-snabbladdningssystemet, när den tidigare modellen fick nöja sig med 30 W.

För de som håller sig till sina trådbundna hörlurar skulle smarttelefonen ha en 3,5 mm jack-port. Den förväntas lanseras under försommaren i en enda konfiguration, nämligen 128 GB internminne, och förladdad med Android 11.

Som alltid, enligt den kinesiska tillverkarens policy, planerar OnePlus att ge den tillgång till två stora Android-uppdateringar samt säkerhetskorrigeringar under tre år.

Om samma ämne:
En enhetlig överlagring för OnePlus och OPPO fortfarande relevant, men kommer att ta tid

Källa: Twitter

Relaterade Artiklar

Back to top button