Vi vet hur Motorola Razr 3 kommer att se ut tack vare denna läcka, och vi gissar på en förbättring

Motorola Razr 3 © 91mobiler

Motorola ger inte upp sina ambitioner på marknaden för hopfällbara smartphones och är på väg att lansera en Razr 3 som förbättrar formeln från sina föregångare.

Två år efter lanseringen av Motorola Razr 2 bör en tredje generationens modell ta över sortimentet.

En liten designrevolution

De två första versionerna av Motorola Razr-revivalen visade sig inte vara särskilt övertygande, särskilt bleknade mot sin huvudkonkurrent, Samsungs Galaxy Z Flip. Vi förväntar oss därför nödvändigtvis väsentliga förbättringar för varumärkets nya vikbara skärmsmartphone. Den välrenommerade läckaren Evan Blass lade upp bilder och information om enhetens tekniska specifikationer 91mobiler.

Det första viktiga elementet att komma ihåg är en betydande designförändring. Motorola Razr 3 tappar verkligen sin breda och tjocka haka vilket gjorde dess särart, såväl på den gamla Razr som på de sista hopfällbara mobilerna. Detta utrymme var ganska värdelöst och förlängde storleken på smartphonen, den kommer att tas bort. Vi närmar oss sedan linjerna i Galaxy Z Flip-serien.

Motorola Razr 3 © 91mobiler

Motorola har också granskat placeringen av fingeravtrycksläsaren: placerad på hakan på den första modellen och på baksidan på den andra, flyttar den hit till strömbrytaren, vilket verkar vara ett bättre val när det gäller praktiskt. för användaren .

En Razr 3 Plus under utveckling?

Motorola Razr 3 skulle vara utrustad med en inre skärm i Full HD+ med ett hål för att hysa den främre 32 MP-kameran. På baksidan väntas två fotosensorer: en huvudmodul på 50 MP och f/1,8 bländare och ett 13 MP-objektiv som stöder både ultravidvinkel- och makrofotografering, vilket är ganska ovanligt.

Smarttelefonen skulle vara utrustad med Snapdragon 8 Gen 1 SoC, men en Razr 3 Plus skulle ha rätt till ett ännu kraftfullare chip. Källan anger inte identiteten för denna, men vi kan föreställa oss att det kommer att vara Snapdragon 8 Gen 1+. Terminalen kommer att kunna erbjuda upp till 12 GB RAM och 512 GB lagringsutrymme för den mest avancerade konfigurationen.

Marknadsföringen av Motorola Razr 3 skulle lanseras i slutet av juli eller början av augusti i Kina, innan en internationell release lite senare. Priset har inte läckt ut, men tillverkaren kommer att behöva anstränga sig för att införa sin produkt: de två första iterationerna av den hopfällbara Razr var alldeles för dyra.

Källa: 91mobiler

Relaterade Artiklar

Back to top button