Vi vet allt om Poco X4 Pro innan dess presentation på MWC: en 108 MP-sensor bland annat

Poco X4 Pro 5G © Bild: Poco

Några dagar innan dess formalisering läcker Poco X4 Pro 5G mycket information.

På menyn: AMOLED-skärm, snabbladdning och 108 megapixel sensor!

Poco X4 Pro 5G presenterades i förväg

Den nya Poco X4 Pro 5G-smarttelefonen kommer att presenteras den 28 februari som en del av Mobile World Congress 2022. Men som ofta, några dagar innan dess formalisering, vet vi redan allt (eller nästan) om denna nya smartphone som kommer.

Som namnet antyder kommer Poco X4 Pro 5G att vara 5G-kompatibel, via sin Snapdragon 695, som kommer att förknippas med totalt 8 GB RAM, för att inte tala om 256 GB lagringsutrymme.

Poco X4 Pro 5G © Bild: Smartdroid

Dessutom kommer den nya Poco-smarttelefonen att byggas runt en stor 6,6″ AMOLED-skärm (i Full HD +), som kommer att ha en frekvens på 120 Hz. Vi bör hitta ett 5 000 mAh batteri, som kommer att vara kompatibelt med 67 W snabbladdning. Se nu om laddaren kommer att levereras.

Mer information den 28 februari

På baksidan av besten kommer det att finnas en fotomodul som består av tre sensorer, och leds av en 108 megapixel sensor (samma som på Xiaomi 11T Pro). Den senare kommer att stödjas av en 8-megapixel vidvinkelsensor och en 2-megapixel makrosensor. En mycket självsäker fotosektion, med en stor rektangulär modul spridd över den övre delen av smartphonen.

En Poco X4 Pro 5G som ska drivas av MIUI 13 vid lanseringen, och som ska komma i olika färger, nämligen Laser Black, Blue och Poco Yellow. På prissidan bör smarttelefonen visas till cirka 350 euro. All information (officiell denna gång) kommer att finnas tillgänglig den 28 februari.

Om samma ämne:
Motorolas framtida flaggskepp kommer att ha en 194 MP-sensor, en fin fyllighet på baksidan av telefonen

Källa: Pocket Lint

Relaterade Artiklar

Back to top button