Vi känner till priset, färgerna och det tekniska bladet för Nothing Phone (1) innan dess officiellisering

Ingenting Telefon 1 © rootmygalaxy

Med en första smartphone som siktar på att vara innovativ, tänker Nothing skapa en sensation på mobilmarknaden, som har varit ganska konventionell i många år.

Nothing Phone (1) fortsätter att pratas om. Företagets första smartphone skapad av Carl Pei efter hans avgång från OnePlus är föremål för en läcka som berättar mer om dess specifikationer och marknadsföring.

Indikationer på priset på Nothing Phone (1)

Enligt hemsidan rootmygalaxi samarbete med läckaren passionategeekz, kommer mobilen efterlängtat av entusiaster att finnas tillgänglig i två färger: svart och vit.

Märket kommer även att erbjuda flera minnesvarianter, mellan 8 och 12 GB RAMn och 128 eller 256 GB lagringsutrymme. Grundkonfigurationen på 8/128 GB skulle säljas för strax under $400. Priset skulle sjunka till runt 420 dollar för att fördubbla lagringen till 256 GB, och priset för den bäst utrustade versionen (12/256 GB) skulle nå 460 dollar.

Naturligtvis komplicerar spelet med konverteringar och skatter uppskattningarna för att veta priset på Nothing Phone (1) i euro. Vi hoppas få informationen den 12 juli för lanseringen, i hopp om att det inte bara är en lansering för den indiska marknaden.

Inget överflödigt på bilden

Enheten har en 6,55-tums OLED-skärm med 120Hz uppdateringsfrekvens. Den drivs av ett Qualcomm-chip i mellanklassen, Snapdragon 778+ 5G och det Android-baserade Nothing OS-överlägget. 12 på mjukvarusidan.

Dess autonomi anförtros ett 4 500 mAh-batteri som stöder en trådbunden laddningseffekt på 45 W. Det kommer fortfarande att vara nödvändigt att ha en kompatibel laddare, eftersom tillverkaren inte kommer att inkludera någon i lådan som följer med smartphonen. Källan nämner också en 5 W omvänd trådlös laddning som kommer att ladda Nothing ear-hörlurar (1) med telefonens batteri.

Tillverkaren satsar på en dubbel fotosensor bestående av en 50 MP huvudmodul och en 16 MP ultravidvinkel. Den främre 16 MP-kameran, inrymd i en stans i det övre vänstra hörnet av plattan, används för selfies och ansiktsigenkänning.

Om samma ämne:
Ingenting telefon (1): inte officiellt presenterad ännu, du kan redan förbeställa den

Källa: rootmygalax

Relaterade Artiklar

Back to top button