Vi har äntligen ett releasedatum för One UI 5.0 på Samsung Galaxy S22

Samsung Galaxy S22/S22+ test © © Pierre Crochart för Clubic

Releaseperioden för One UI 5.0 är nu helt hittad för Galaxy S22-serien!

En första ledtråd: det kommer att vara för oktober månad.

One UI 5.0 närmar sig snabbt Samsung Galaxy S22

Om du av någon slump inte känner till One UI, är det ett Android-gränssnitt som erbjuds av Samsung som ger dig möjligheten att anpassa upplevelsen med din smartphone. Det är till exempel möjligt att ordna om elementen på startskärmen eller att anpassa låsskärmen.

Medan One UI 5.0 främst kommer att medföra estetiska förändringar, bör Samsungs nya gränssnitt baserat på Android 13 snart ta slut efter långa veckors väntan. Faktum är att beta 2 av One UI 5.0 redan har startat sin distribution lite tidigare denna vecka, på Samsung Galaxy S22-enheter, vet vi nu datumet för den allmänna lanseringen av gränssnittet. .

Rykten har redan föreslagit detta i flera veckor nu, det är nu (nästan) officiellt: det är den 17 eller 19 oktober som den offentliga versionen av One UI 5.0 kommer att distribueras för Galaxy S22, Galaxy S22+ och Galaxy S22 Ultra. Informationen kommer till oss från SuperRoader på Twitter, som delas här av sajten SamMobilesom redan några månader tidigare uteslutande hade nämnt oktober månad.

Hur som helst, då kommer sydkoreanen med största sannolikhet att utöka betaversionen av firmware till andra kvalificerade enheter. Du kommer att ha förstått det i alla fall, det är inte särskilt lång tid att vänta innan du äntligen kan lägga vantarna på den nya versionen av One UI.

Källa: SamMobile

Relaterade Artiklar

Back to top button