Vetenskap: enligt vissa studier år 2038 kommer vi att vara odödliga

I åratal har människor varit engagerade i att uppnå ett enda mål: odödlighet. Ändå verkar det inte gå som man hoppats. Ändå är vägarna för lösningen oändliga: enligt forskare kommer vi faktiskt att kunna bli odödlig på 17 år. Idag är vi medvetna om att det finns “genetiska växlar” (manipulerbara på maskar) som orsakar åldrande. Historien blir uppenbarligen komplicerad för mannen.

Wolfgang Finken forskare vid University of Arizona, till exempel sa: Lägger till:

Vetenskap: kommer vi att kunna överträffa det nuvarande genomsnittet?

Forskare, för att undkomma döden, försöker dem alla: att hitta gener som manipulerar åldrandet och använder dem till vår fördel; klona kroppsdelar och ersätt dem med tiden med “gamla”; stoppa ämnesomsättningen med kryogenik och sedan cellulära reparationer implementerade med mikrorobotiskfixa allt som blir gammalt och förstört i vår kropp.

Den mest intressanta idén kommer dock från Ryssland och heter just ”Dess syfte är att “Rädda” en människas sinne i sin helhet och sedan “ladda” den på en hårddisk, för alltid att spara essensen, eller nästan, av en människa. Allt kommer att hända tidigast 17 år.

Det bör noteras att detta är överdrivna experiment som fortfarande ingår i hypoteser och preliminära studier. Enligt en studie som publicerats de senaste dagarna i Nature kan människor leva upp till 150 år. Bättre än ingenting eller hur?

Relaterade Artiklar

Back to top button