Verktyg för Windows felkod och meddelandesökning

Har du någonsin stött på en felkod som genererades av installationen Windows och vet var man kan hitta den? Det finns flera verktyg som kan hjälpa dig att avgöra felkod(Felkod) och meddelande(Meddelande) , som kan uppstå fönster. Låt oss ta en titt på några av dessa gratisverktyg som hjälper dig att ta reda på innebörden av dessa felkoder och meddelanden. fönster.

Windows felkod(Windows felkod) och verktyg för meddelandesökning(Verktyg för meddelandesökning)

Verktyg för Windows Error Finder(Windows Error Lookup Tool) , Felmeddelanden , ErrMsg , fel(Felmeddelanden) Goblin för(ErrMsg)Windows (Fel Goblin) är några(Windows) kostnadsfria sökverktyg för felkoder som kan hjälpa dig att avgöra vad felkoderna betyder fönster. Det här inlägget listar också användbara nedladdningslänkar och webbsidor som kan hjälpa dig att identifiera felkoder och kontrollera felmeddelanden.

1]Windows-felmeddelanden

Felmeddelanden(Felmeddelanden) för Windows låter dig hitta felkodsnummer Microsoft Windows och visa ett beskrivande meddelande som förklarar vad den numeriska koden egentligen betyder. (Microsoft Windows) Det låter dig också visa och skriva ut alla felkoder och meddelanden som definierats för din version Windows . Felmeddelanden(Felmeddelanden) för Windows nu uppdaterad för Windows 10 och du kan ladda ner dem från http://www.gregorybraun.com/MSWinErr.html .

2]Windows Error Finder Tool

felsökningsverktyg

Windows Error Finder är ett annat verktyg som Error Goblin eller ErrMsg som kan hjälpa dig att hitta felkoder fönster. Om du har program som ger numeriska felkoder kan du ta reda på vad de betyder genom att använda dessa verktyg.

3]Microsoft Error Code Finder Tool

Microsoft Error Code Lookup Tool

Verktyg Microsoft Error Code Lookup Tool kan säga att den är avsedd för Utbyta men det täcker också Utbyta , Windows och ett antal andra produkter Microsoft. Detta kommandoradsverktyg kan hjälpa till att bestämma felvärden från decimala och hexadecimala felkoder i operativsystem Microsoft Windows .

Syntaxen för att köra det här verktyget är:

Err_6.4.5.exe <error code>

Här är den hexadecimala koden du vill söka efter.

Till exempel, om du angav systemfelkod 0x7, måste du köra följande kommando:

Err_6.4.5.exe 0x7

4]Windows felkodsökning

Windows felkoder dokument(Windows Error Codes Document) listar allmän information om användningen av dessa felkoder Win32 värden HRESULTAT och värden (HRESULTAT)NTSTATUS . Centrum händelse- och felmeddelanden(Meddelandecenter för händelser och fel) låter dig söka och hitta detaljerade förklaringar av meddelanden, rekommenderade användaråtgärder och erbjuder länkar till ytterligare support och resurser. Det här inlägget om Windows-fel, systemfelmeddelanden och koder ger dig en komplett lista och innebörden av felen.

5]Bug Finder Tool

Windows Error Finder Tool

Buggfindaren erbjuder ett enkelt användargränssnitt som är lätt att förstå. Du behöver bara ange din felkod och alla detaljer kommer att markeras längst ner. Du kan se detaljer som beskrivning av felet och motsvarande systemmodul.

Hur man kontrollerar fel i Windows 11/10 ?

Det finns flera sätt att leta efter fel på datorer med Windows 11 och Windows 10 . Ändå, Windows Error Finder(Windows Error Lookup Tool) är ett av de bästa verktygen för att hitta information om fel som visas på PC med Windows . Den visar feltypen baserat på felkoden du angav i applikationen.

Hur hittar jag Windows-fel?

du kan använda betyder att(Windows Error Lookup Tool) Windows Error Lookup Tool för att hitta Windows-fel på din dator. Detta är en snygg och ren app som du kan använda för att hitta detaljerna om felet. Oavsett om det är ett misstag Windows uppdatering(Windows Update), aktiveringsfel eller något annat, du kan hitta all information om felkoden.

På tal om felkoder kan dessa inlägg också intressera dig:(Apropå felkoder, dessa inlägg kommer sannolikt också att vara av intresse för dig:)

  1. Volymaktiveringsfelkoder och felmeddelanden
  2. Hur man kopierar felkoder och meddelanden från dialogrutor
  3. Windows Felkontroll eller stopp av felkoder
  4. Huvudlista över Windows Update-felkoder.

Jag hoppas att det här inlägget hjälper dig.

Har du någonsin stött på en felkod som din Windows-installation kastade upp och visste var du skulle leta upp den? Det finns några verktyg som kan hjälpa dig att identifiera felkoden och meddelandet som Windows kan kasta upp. Låt oss ta en titt på några sådana gratisverktyg som kan hjälpa dig att ta reda på innebörden av sådana Windows-felkoder och -meddelanden.

Verktyg för Windows felkod och meddelandesökning

Windows Error Lookup Tool, Error Messages, ErrMsg, Error Goblin för Windows är några kostnadsfria felkodssökningsverktyg som kan hjälpa dig att identifiera vad Windows-felkoder betyder. Det här inlägget listar också användbara länkar för nedladdning och webbsidor som kan hjälpa dig att identifiera felkoderna och kolla upp felmeddelanden

1]Felmeddelanden för Windows

felmeddelanden

Felmeddelanden för Windows låter dig slå upp Microsoft Windows-felkoder och visa ett beskrivande meddelande som förklarar vad den numeriska koden faktiskt betyder. Det låter dig också visa och skriva ut alla felkoder och meddelanden som definierats för din version av Windows. Felmeddelanden för Windows har nu uppdaterats för Windows 10 och du kan ladda ner det från .

2]Windows Error Lookup Tool

felsökningsverktyg

Windows Error Lookup Tool är ett annat verktyg, som Error Goblin eller ErrMsg, som kan hjälpa dig att leta upp Windows-felkoder. Om du har program som producerar numeriska felkoder kan du ta reda på vad de betyder med hjälp av dessa verktyg.

3]Microsoft Error Code Lookup Tool

Microsoft Error Code Lookup Tool

Microsoft Error Code Lookup Tool kan säga att det är för Exchange, men det täcker Exchange, Windows och ett antal andra Microsoft-produkter också. Detta kommandoradsverktyg kan hjälpa till att bestämma felvärden från decimala och hexadecimala felkoder i Microsoft Windows-operativsystem.

Syntaxen för att köra det här verktyget är:

Err_6.4.5.exe <error code>

Här representerar den hexadecimala koden som du vill slå upp.

Till exempel, om du gav systemfelkoden 0x7, måste du köra följande kommando:

Err_6.4.5.exe 0x7

4]Windows felkodssökning

De Windows felkoder dokument listar de vanliga användningsdetaljerna för dessa Win32-felkoder, HRESULT-värden och NTSTATUS-värden. De Meddelandecenter för händelser och fel låter dig söka efter och hitta detaljerade meddelandeförklaringar, rekommenderade användaråtgärder och erbjuder länkar till ytterligare support och resurser. Det här inlägget om Windows-fel, systemfelmeddelanden och koder ger dig den fullständiga listan och innebörden av felen.

5]Felsökningsverktyg

Windows felsökningsverktyg

Error Lookup Tool erbjuder ett enkelt användargränssnitt som är lätt att förstå. Du behöver bara gå vidare och sätta in din felkod så kommer alla detaljer att blinka i den nedre delen. Du kan se detaljerna som felbeskrivningen och deras relaterade systemmodul.

Hur kontrollerar jag efter fel i Windows 11/10?

Det finns flera sätt att leta efter fel i Windows 11- och Windows 10-datorer. Men Windows Error Lookup Tool är ett av de bästa verktygen för att hitta information om de fel som visas på Windows PC. Den visar typen av fel baserat på felkoden du angav i appen.

Hur hittar jag Windows-fel?

Du kan använda Windows Error Lookup Tool för att hitta Windows-fel på din dator. Det är en snygg och ren app som du kan använda för att hitta detaljer om felet. Oavsett om det är ett Windows Update-fel, aktiveringsfel eller något annat kan du hitta all information om felkoden.

På tal om felkoder kommer dessa inlägg sannolikt också att vara av intresse för dig:

  1. Volymaktiveringsfelkoder och felmeddelanden
  2. Hur man kopierar felkoder och meddelanden från dialogrutor
  3. Windows Bugg Check eller Stop Felkoder
  4. Huvudlista över Windows Update-felkoder.

Jag hoppas att det här inlägget hjälper dig.

Relaterade Artiklar

Back to top button