Ventil till dubbel ångdäcksproduktion, bredare tillgänglighet snart?

Ventil Steam Deck

En acceleration av produktionen som för tillfället endast gäller beställningar av Steam däck gick för ett tag sedan.

Steam Deck tillkännagavs för nästan ett år sedan med förbeställningar i steg. Köpare måste dock vänta flera månader innan de får sin “precious”. En situation som ser ut att förändras.

Accelererande produktion

Genom en tweet bekräftade Valve att produktionen och faktiskt leveranserna kommer att påskyndas. Tillverkaren skickar nu dubbelt så många Steam Decks per vecka som tidigare.

Detta är uppenbarligen goda nyheter för alla fans av denna hybridmaskin, halvvägs mellan den bärbara konsolen och datorn. Faktum är att om du är en del av den långa listan av användare som förbeställt besten, bör du snart ha nyheter.

Kom ihåg att förbeställning av Steam Deck helt enkelt betyder att du har reserverat en plats i den (långa) listan över potentiella köpare. Valve fortsätter fortfarande på samma sätt och skickar ett mail för att indikera att beställningen kan bekräftas.

När e-postmeddelandet har mottagits har köparen tre dagar på sig att validera sin beställning och betala det återstående saldot. Expeditionen är då mycket snabb: vi kan bekräfta att det då bara är en fråga om dagar.

En lång lista med restorder

Naturligtvis är vi glada över att se Valve kunna öka sin Steam Deck-produktion. Vi är dock fortfarande väldigt långt ifrån en direktförsäljning.

Ja, och även om saken inte är officiell, a tråd Steam Deck orderspårning har ställts in på Reddit. Saken visar att Valve fortfarande levererar beställningar gjorda förra sommaren!

Om du är en av de olyckliga personerna som försökte ha råd med ett grafikkort eller en PlayStation 5-konsol under semesterperioden, vet du att detta leverans-/produktionsproblem inte bara påverkar Valve.

År 2021 har präglats av enorma logistiska svårigheter och brister som bara har börjat lösas. Att Valve kommunicerar på det här sättet om en förbättring av produktionen är ett gott tecken, även om man alltid måste ha tålamod för att få ett Steam Deck.

Om samma ämne:
En Steam Deck-mod för att integrera fler SSD-modeller som föråldrats av Valve

Källa: Toms hårdvara

Relaterade Artiklar

Back to top button