Vasco Translator M3, en kompakt och smart röstöversättare

vasco3

På daglig basis ger olika elektroniska apparater dig värdefull hjälp, och bland dem en bärbar översättare! Vasco Translator M3 erbjuds alltså till ett reducerat pris på 289 €. Att översätta en text, en eller flera samtalspartners tal eller till och med lära sig ett språk var som helst och när som helst har aldrig varit så enkelt.

Vasco Translator M3 Instant Translator i ett nötskal:

  • Röstöversättning på över 70 språk
  • Fotoöversättare
  • TranslaCall – Telefonsamtalsöversättare
  • MultiTalk – Översättare för gruppmöten
  • Fungerar i nästan 200 länder tack vare sitt SIM-kort med gratis och obegränsad internetuppkoppling livet ut

Se Vasco Translator M3-erbjudandet för 289€

Vasco Electronics lanserar sitt nya erbjudande på Vasco Translator M3

Oavsett om du ska på semester utomlands eller om du behöver förenkla ditt liv i en professionell miljö, är det lika användbart som effektivt att ha en översättare vid din sida. Användarvänlighet, funktionsduglighet nästan var som helst i världen eller stöd för flera språk, vi räknar inte längre de många egenskaper som ingår i översättaren Vasco Translator M3.

Företaget erbjuder dig sin flaggskeppsenhet till rea för endast 289 €. En fin sänkning på -20% jämfört med det vanliga priset på 361€. Men det är inte allt ! Med kampanjkoden CLUBIC5 drar du nytta av ytterligare 5 % rabatt, det vill säga ett pris på 275€.

I priset ingår också ett SIM-kort som gör att du kan ha obegränsat och livstid internet för den här enheten och få den att fungera (nästan) var som helst i världen.

vasco2

Se Vasco Translator M3-erbjudandet för 289€

Observera att Vasco Translator M3 finns i 6 färger: Artic White, Mint Leaf, Desert Rose, Black Pearl, Blue Ocean och Green Forest.

Nu när du vet mer om det aktuella erbjudandet, låt oss ta en titt på hur den här översättaren fungerar.

Vasco Translator M3, röstöversättaren som gör ditt liv enklare

Du undrar verkligen just nu, vad skulle vara användningen av en enhet som dessutom är en hit. Speciellt när du behärskar ett språk som engelska, som talas nästan överallt i världen eller när du har en smartphone som ger tillgång till gratis översättningsapplikationer. Svaret är väldigt enkelt: att behärska engelska är inte på något sätt systematiskt, det finns många situationer där du riskerar att hamna i en samtalspartner som inte talar engelska. Dessutom saknar gratisappar funktionerna hos en intelligent snabböversättare och kräver en internetanslutning som kan vara mycket dyr utomlands.

Således, om det finns en som kommer att kunna ge dig värdefull hjälp under alla omständigheter, är det Vasco Translator M3 från Vasco Electronics. En lättanvänd, högpresterande produkt som anpassar sig till många situationer med en översättningsnoggrannhet på 96 %!


Att använda en översättare verkar ganska enkelt. En individ talar på ett språk, och enheten tar hand om att översätta deras ord åt dig så att du till fullo kan förstå vad de säger. Således är principen för enhetens drift inte den mest komplicerade.

Slå på din Vasco Translator M3 och konfigurera sedan snabböversättaren från två språk, på ena sidan det som måste tas emot, på den andra den där översättningen måste göras. Ett tryck på knappen och så är du igång! Ergonomisk, tunn, lätt och med en autonomi på 180 timmar, den följer dig överallt.

Utrustad med två mikrofoner med brusfilter, är Vasco Translator M3 tillräckligt välutrustad för att som en prioritet fånga ljudet av din röst såväl som från din samtalspartner. Störningsbrus kommer därför inte att störa de ord du vill översätta.

Men den här enheten är inte bara en omedelbar talöversättare, den översätter även foton till text. Du behöver bara ta en bild, genom kameran som ingår i din översättare, av innehållet du vill översätta. Översättningen kommer att visas på skärmen på din Vasco Translator M3.

Funktioner hos Vasco Translator M3

Vasco Translator M3 är full av möjligheter av alla slag som gör ditt liv enklare, i ordets alla bemärkelser. Förutom tal- och textöversättningsfunktionerna erbjuder enheten dig en hel rad resurser från sin 2-tums pekskärm.

Först och främst låter en integrerad app dig lära dig ett främmande språk. Baserat på metoden för flashcards, eller språkblad, låter denna översättare dig lära dig under de bästa förhållanden tack vare uttalet av en infödd talare.

Dessutom är MultiTalk-appen ett annat mycket användbart verktyg när man har att göra med flera samtalspartner, upp till 100 personer, som talar olika språk. MultiTalk översätter allt i realtid och låter dig gå tillbaka till varje konversation i detalj, även när den är över. Praktiskt om du till exempel inte har lyckats följa allt.

Slutligen, TranslaCall är en funktion speciellt förfinad för att översätta telefonsamtal, så att du inte missar ett slag!

En omedelbar röstöversättare, för vad, för vad?

Vasco Translator M3 kommer att vara användbar under många omständigheter. Först och främst, i en professionell miljö, under intervjuer med en eller flera utländska samtalspartner, kommer röstöversättningsfunktionerna, MultiTalk och TranslaCall, att vara mycket praktiska för dig. Oavsett om det är ansikte mot ansikte eller distansdiskussioner undslipper ingenting din enhet.

Men det är också för ett mer personligt bruk som Vasco Translator M3 kommer att visa sig vara mycket användbar. Vill du chatta med någon som inte talar språket du möter på gatan? Översätta menyn på en restaurang utomlands? Förstår du en pressartikel på kinesiska? Vasco Translator M3 kan översätta mer än 70 språk.

vas

Se Vasco Translator M3-erbjudandet för 289€

Och om du till exempel är student eller vill lära dig språket i nästa land du ska besöka, kommer appen ‘för språkinlärning att vara väldigt praktisk, att träna samtidigt som du lär dig rätt accenter som kommer att göra skillnaden.

Dra nytta av detta erbjudande och dra nytta av den speciella läsarabatten genom att snabbt skaffa Vasco Translator M3!

Relaterade Artiklar

Back to top button