Varumärket Alpine går också in i NFT-världen med Alpine GTA-konceptet

Alpine GTA Concept

Alpine presenterar en ny konceptbil: Alpine GTA Concept.

En ny modell exklusivt tillgänglig… i NFT.

Alpint på NFT-sätt

Alpine-märket är ganska stolta över att idag hävda den första stora biltillverkaren att lansera kryptokonst med en konceptbil exklusivt i NFT. En modell som kallas “GTA Concept”, och utvecklad i samarbete med nfast, en start-up specialiserad på design och tillverkning av hyperbilar i form av NFT.

Alpine GTA Concept

Om NFT:er (för Icke-fungibel token) Alpine förklarar: ” Blockchain-teknikens decentraliserade arkitektur gör det möjligt att certifiera inte bara äktheten utan också ägartiteln för NFT “. Således kommer varumärket att sälja totalt fem versioner av detta Alpine GTA Concept, var och en i en unik färg, i form av NFT därför.

Alpine GTA Concept

För att förvärva en av modellerna är det självklart nödvändigt att ha en plånbok med kryptovalutor. Därför kan vi möjligen försöka skaffa en av de fem NFT som erbjuds, som var och en representerar en annan utformning av detta Alpine GTA-koncept.

Genom ett partnerskap med blockchain-spelspecialisten Animoca Brands kommer ägare av de fem auktionerade NFT:erna att kunna tävla om deras Alpine GTA Concept i REVV Racing, ett blockchain-färdighetsbaserat arkadracing-simuleringsspel. .

Med sitt Alpine GTA Concept vill tillverkaren vara ” i framkant av en ny blomstrande marknad för virtuell konst och föremål “.

Källa: alpina bilar

Relaterade Artiklar

Back to top button