Vart tar skärmdumparna vägen? Hitta dem på Windows, Mac, Android eller iOS

Vart tar skärmdumparna vägen? Mac ? Var Android lagra skärmdumpar? Hur är det med din iPhone eller iPad? Vart tar mina skärmdumpar vägen? Windows 10 ? Det är inte alltid lätt att svara på dessa frågor, särskilt om du är ny på skärmdumpar eller använder en obekant enhet eller system. Eftersom en bild säger mer än tusen ord är skärmdumpar ett bekvämt sätt att snabbt spara värdefull information för senare referens om du vet hur man hittar den. Så om du vill veta var skärmdumpar sparas på PC eller mobila enheter, visar den här guiden dig var skärmdumpar sparas på Mac , Windows , Android eller iOS:

Vart tar skärmdumparna vägen? Windows 10 ?

Om du undrar var du kan hitta skärmdumpar i Windows 10 , svaret är lite komplicerat. Det finns nio sätt att ta skärmdumpar i Windows på Windows, och dina bilder hamnar på olika platser beroende på vilken metod du använder för att ta dem.

Kort sagt, de flesta skärmdumpar hamnar på klippbordet och du behöver klistra in var och en i ett bildredigeringsprogram som t.ex. Måla innan du sparar dem någon annanstans. Men om du sparar bilder automatiskt kommer standardsökvägen till ” Skärmdumpar(Skärmbilder) » — “C:\Users\ditt_namn\Pictures\Screenshots” var “ditt namn” är namnet på ditt Windows 10-användarkonto, som visas i bilden nedan. Vi har redan täckt hur du hittar skärmdumpar på Windows 10 och ändrar deras standardplats i detalj om du vill veta mer om detta ämne.

Var hamnar de flesta skärmdumpar på en PC?

Spelare kan också vara intresserade av hur man tar skärmdumpar i Steam och var de är (hur man tar skärmdumpar i Steam och deras plats) . Dessutom kan de också använda Xbox spelplatta(Xbox Game bar) för att fånga spelbilder enligt beskrivningen i Hur kan jag spela in mitt spel på en Windows 10-dator?

Vart tar skärmdumparna vägen på Mac?

Om du vill veta var du kan hitta skärmdumpar på Mac , det är ganska enkelt. Som standard på macOS sparas alla skärmbilder till skrivbordet(Skrivbord) som PNG-filer.

Vart tar Mac-skärmdumparna vägen? På skrivbordet

Vart tar skärmdumparna vägen? Mac? Skrivbord(Skrivbord)

Men om de inte finns där och du undrar hur man hittar skärmdumpar på Mac, öppna programmet ” (Mac)Skärmdump(Skärmdump)” med en passande titel. Öppna ” alternativ(Alternativ)” och kontrollera det första avsnittet för att se var på din Mac skärmdumpar ingår.

Ändra var skärmdumpar sparas på Mac

Ändra var skärmdumpar sparas Mac

För att bemästra den här appen och använda den för att ta skärmdumpar på macOS och flytta dem, läs vår artikel om hur du tar en skärmdump på en Mac med skärmdump-appen ). För att lära dig mer om hur man tar en skärm på macOS och var man lägger skärmdumpar, kolla in den här guiden om hur man tar skärmdumpar på Mac (hur man skärmdumpar på Mac) .

Var Android lagrar skärmdumpar (inklusive skärmdumpar Samsung )?

När du fångar skärmen på din Android-smarttelefon eller surfplatta med de inbyggda verktygen, sparas de tagna bilderna automatiskt i ” Skärmdumpar » på din enhet. (Skärmdumpar) Men för att komma åt skärmdumpsplatsen Android olika steg krävs beroende på tillverkaren av din enhet.

På de flesta Android-enheter öppnar du ” Foto(Foton)”, tryck ” Bibliotek(Bibliotek)” och du kommer att se mappen ” Skärmbilder » med alla dina skärmdumpar.(Skärmbilder)

Var sparas skärmdumpar på Android?

Var sparas skärmdumpar? Android ?

NOTERA.(OBS:) Som framgår av bilden ovan kan skärmdumpsappar från tredje part som t.ex Screen Master kan skapa sina egna mappar i din bibliotek(bibliotek). Så om du installerade en app från Play Butik (installerade en app från Play Butik) för att ta skärmdumpar, leta efter en mapp med ett liknande namn.

När det kommer till skärmdumpar Samsung du hittar dem i applikationen ” Galleri(Galleri)”. Gå till ” Album(Album)” för att hitta mappen ” Skärmdumpar”.(Skärmbilder)

Var går skärmdumparna på Android för Samsung Galaxy-enheter?

Vart tar skärmdumparna vägen? Android för enheter Samsung Galaxy ?

RÅD. Enheter (DRICKS:) Samsung Galaxy har även inbyggda alternativ för att ändra formatet på skärmdumpar. Du kan dock göra det på vilken enhet som helst, som beskrivs i Så här ändrar du skärmbildsformat på Android – PNG till JPG och tillbaka.

Vart hamnar mina skärmdumpar på iPhone eller iPad?

När du tar en skärmdump på iOS (ta en skärmdump på iOS) finns det två sätt att spara den. Om du inte vidtar någon åtgärd eller sveper den, kommer din iPhone eller iPad automatiskt att spara bilden till Ett foto(Foton). För att hitta iOS-skärmdumpen, öppna appen Foton, gå till fliken Album (Foton)»(Album) visas nedan och scrolla ner. Mapp ” Skärmdumpar(Skärmdumpar)” listas under ” Medietyper(Medietyper) » .

Var går mina skärmdumpar på iOS?

Var går mina skärmdumpar på iOS?

Alternativt, om du väljer att interagera med skärmdumpen omedelbart, har du möjlighet att spara den när du Avsluta(Gjort) . brådskande “Spara till foto”(“Spara till foton”) lägger till en bild i albumet skärmdumpar(Skärmbilder) visas ovan, men du kan också välja “Spara till filer(“Spara till filer) .

Bestäm var du vill lägga skärmdumpar på iOS

Besluta(Bestämma) var du vill lägga skärmdumpar på iOS

Om du trycker på den senare kommer du att kunna välja en specifik målmapp, som du sedan kan komma åt från appen” Filer»(filer) .

Spara iOS-skärmdumpar på en specifik plats

Spara iOS-skärmdumpar på en specifik plats

Du(Hittade) var dina skärmdumpar sparas?

När du väl vet deras standardplats kommer det att vara lätt för dig att avgöra var dina skärmdumpar tar vägen, oavsett operativsystemet på din dator eller enhet. Innan du stänger den här guiden, låt oss veta vad som leder dig hit. Du(Försökte) ta reda på var skärmdumpar går på PC med Windows , Mac , Android eller iOS? Lyckades det(Hittade) du skärmdumpar eller har du ytterligare frågor? Låt oss veta om det i kommentarerna.

Vart tar skärmdumparna vägen på Mac? Var lagrar Android skärmdumpar? Hur är det med din iPhone eller iPad? Vart tar mina skärmdumpar vägen på Windows 10? Det är inte alltid lätt att svara på dessa frågor, särskilt om du inte har använt skärmdumpar tidigare eller använder en obekant enhet eller system. Eftersom en bild säger mer än tusen ord är skärmdumpar ett bekvämt sätt att snabbt spara värdefull information för senare användning, om du vet hur du hittar dem. Så om du vill veta var skärmdumpar går på PC eller mobil, illustrerar den här handledningen var skärmdumpar sparas på Mac, Windows, Android eller iOS:

Vart tar skärmdumparna vägen på Windows 10?

Om du undrar var du kan hitta skärmdumpar på Windows 10 är svaret lite komplicerat. Det finns nio sätt att ta skärmdumpar i Windows, och dina bilder hamnar på olika ställen, beroende på vilken metod du använder för att skapa dem.

Kort sagt, de flesta skärmdumpar går till ditt urklipp, och du måste klistra in var och en i ett bildredigeringsprogram som Paint innan du sparar dem någon annanstans. Men om du sparar bilder automatiskt är standardsökvägen till din mapp – var är namnet på ditt Windows 10-användarkonto, som visas i bilden nedan. Vi har redan undersökt i detalj hur du hittar skärmdumpar på Windows 10 och ändrar deras standardplats om du vill lära dig mer om detta ämne.

Var hamnar skärmdumpar på PC i de flesta fall?

Var hamnar skärmdumpar på PC i de flesta fall?

Spelare kan också vara intresserade av hur man tar skärmdumpar i Steam och deras plats. Utöver det kan de också använda för att fånga spelbilder, som förklaras i Hur kan jag spela in mitt spel på en Windows 10-dator?

Vart tar skärmdumparna vägen på Mac?

Om du vill veta var du kan hitta skärmdumpar på Mac är det ganska enkelt. Som standard, i macOS, sparas alla skärmbilder på dina som PNG-filer.

Vart tar Mac-skärmdumparna vägen? Till ditt skrivbord

Vart tar Mac-skärmdumparna vägen? Till ditt skrivbord

Men om de inte finns där, och du undrar hur du hittar skärmdumpar på Mac, öppnar du appen med passande namn. Gå till och kontrollera det första avsnittet för att se var skärmdumparna går på din Mac.

Ändra var skärmdumpar sparas på Mac

Ändra var skärmdumpar sparas på Mac

För att behärska den här appen och använda den för att ta skärmdumpar i macOS och ändra deras plats, läs vår artikel om hur du tar en skärmdump på en Mac med skärmdump-appen. För att lära dig fler sätt att fånga skärmen på macOS och bestämma var dina skärmbilder ska ta vägen, kolla in den här guiden om hur du gör en skärmdump på Mac.

Var lagrar Android skärmdumpar (inklusive Samsung skärmdumpar)?

När du fångar skärmen på din Android-smarttelefon eller surfplatta med de inbyggda verktygen, sparas de resulterande bilderna automatiskt i mappen på din enhet. För att komma åt Android-skärmdumpsplatsen krävs dock olika steg, beroende på enhetens tillverkare.

På de flesta Android-enheter öppnar du appen, trycker på så kan du se mappen med alla dina bilder.

Var sparas skärmdumpar på Android?

Var sparas skärmdumpar på Android?

NOTERA: Som du kan se i bilden ovan kan tredjepartsappar för att ta skärmdumpar, som , skapa sin egen mapp i din . Så om du installerade en app från Play Butik för att ta skärmdumpar, sök efter en mapp med ett liknande namn.

När det kommer till Samsung-skärmdumpar kan du hitta dem i appen. Gå till fliken för att hitta mappen.

Var går skärmdumparna på Android för Samsung Galaxy-enheter?

Var går skärmdumparna på Android för Samsung Galaxy-enheter?

DRICKS: Samsung Galaxy-enheter kommer också med inbyggda alternativ för att ändra formatet på dina skärmdumpar. Du kan dock göra det på vilken enhet som helst, som förklaras i Hur man ändrar skärmbildsformat på Android – PNG till JPG och tillbaka.

Vart hamnar mina skärmdumpar på iPhone eller iPad?

När du tar en skärmdump på iOS finns det två sätt att spara den. Om du inte vidtar någon åtgärd eller sveper bort den sparar din iPhone eller iPad automatiskt bilden till . För att hitta din iOS-skärmdump, öppna appen, gå till fliken som visas längst ner och scrolla nedåt. Mappen finns listad under .

Var går mina skärmdumpar på iOS?

Var går mina skärmdumpar på iOS?

alternativt, om du väljer att interagera med skärmdumpen omedelbart, har du möjlighet att spara den när du är . Genom att trycka läggs bilden till i albumet som visas ovan, men du kan också välja att .

Bestäm var skärmdumpar ska gå på iOS

Bestäm var skärmdumpar ska gå på iOS

Om du trycker på den senare kan du välja en specifik målmapp som du sedan kan komma åt från appen.

Spara dina iOS-skärmdumpar på en specifik plats

Spara dina iOS-skärmdumpar på en specifik plats

Hittade du var dina skärmdumpar sparas?

När du har lärt dig deras standardplatser är det lätt att hitta vart dina skärmdumpar tar vägen, oavsett operativsystem på din dator eller enhet. Innan du stänger den här guiden, låt oss veta vad du tog med här. Försökte du ta reda på var skärmdumpar går på en Windows-dator, en Mac, Android eller iOS? Har du lyckats hitta dina skärmdumpar eller har du ytterligare frågor? Låt oss veta i kommentarerna.

Relaterade Artiklar

Back to top button