Världens ände: Idag berättar forskare för oss när det kommer att hända

Säg adjö till Nostradamus, asteroider och tredje eller fjärde världskrigen. Något profetior eller katastrofala hypoteser kommer att orsakaapokalyps. Otroligt, men sant, forskare har det exakt datum av Världens ände och de vet redan när och varför det kommer att hända. Är du nyfiken på att ta reda på detaljerna?

End of the World: en trend som snart tar slut

Webben håller på att bli galen med artiklar relaterade till ev apokalypser profeterade av spåkvinna och skriven i quatrains i böckerna av Nostradamus. Det är nyligen nyheten om ett fel av Maya om datumet Världens ände i Juliansk kalender. Denna trend kommer dock snart att upphöra och inte för att jordens förstörelse är nära förestående. Tvärtom forskare de såg en exakt datum efter en viss händelse.

I praktiken blir det inte Global uppvärmning att ta med Världens ände, kanske lite mer värme eller förhållanden som är svåra att uthärda. Inte ens a asteroid på kollisionskurs kommer att permanent eliminera vår planet.

Om Världens ändeenligt forskare, det finns två nyheter: den ena bra och den andra dålig. Den goda nyheten är att den kommer emellan 7,59 miljarder år, så det är fortfarande lång tid innan en apokalyps sopar bort allt. De dåliga nyheterna är å andra sidan att mänskligheten inte behöver oroa sig eftersom, enligt experterna, vår arter du kommer redan att vara det utdöd tid sedan.

Vad kommer att förstöra jorden

Vad kommer Världens ände och så förstörelsen av jorden om 7,59 miljarder år? Enligt forskare kommer det att vara Sol att förbränna vår planet. I grund och botten när solsystemets moderstjärna förvandlas till en röd jätte.

Då ja, Planet Earth kommer inte längre att ha någon chans att överleva. I praktikenexpansion av solen, orsakad av den ständiga utmattningen av väte i dess kärna, kommer att svälja jorden och allt runt omkring. En händelse som oundvikligen kommer att hända, men som ändå kommer att ta många år.

Under tiden den självutformade tolkar de kommer fortfarande att kunna slösa bort lite av sin tid på att uppfinna sig själva gissa detaljer angående Världens ände.

Relaterade Artiklar

Back to top button