Världens ände: det är då jorden får slut på syre

Det är en studie publicerad i Naturgeovetenskap att ha avslöjat när Landa kommer att förbli utan syre. Ett scenario som sätter frossa och som verkar profetera världens ände. En upplevelse som ingen säkerligen skulle vilja leva i första person och inte heller hoppas att framtida generationer kan leva på. Det här är en väldigt situation farlig på grund av att jorden ligger i allvarlig fara. Här är alla detaljer.

Jorden utan syre: världens undergång kan vara nära förestående

För att sprida de sorgliga nyheterna genom att definiera en datum där jorden kommer att finnas kvar utan syre var forskarna i Toho universitet från Funabashi, Japan. Ett apokalyptiskt scenario väntar på jorden där betingelser för människan kommer de att bli omöjlig. Denna studie, publicerad i tidskriften Nature Geoscience, talar om en världens ände förklarat och certifierad.

Detta apokalyps har också ett datum som forskare har pekat ut kommer att hända exakt mellan en miljard år. Vi kan åtminstone andas ut, men om saker och ting inte förändras, dvs framtida invånare av jorden kommer att möta en problem inte likgiltig: den världens ände.

I princip jag syrenivåer närvarande i luften kommer att sjunka avsevärt ner till en miljon gånger mindre jämfört med våra nuvarande. För att förklara det är en av forskarna som är involverade i denna studie, Kazumi Ozaki:

“”.

I praktiken, om han ger mig så mycket, förutses världens undergång för människan. Också för att det under vissa förhållanden kommer att vara för honom omöjligt att överleva. Vem vet om den här gången profetian om Elon Musk om hans nästa planerade resa Mars.

Professor Ozaki avslutar: “”.

Relaterade Artiklar

Back to top button