Varför vänder Twitch hasardspelandet ryggen?

Twitch logo © Twitch

Det är officiellt, spelströmning kommer snart att förbjudas Rycka till.

Plattformen förbjuder dock ingen form av vadslagning.

Twitch förbjuder hasardspel

Den följer flera drifter relaterade till ” spelande för att inte tala om bojkotthoten från flera välrenommerade streamers, som Twitch har beslutat att döma om streaming av hasardspel, hasardspel och kasinospel på sin plattform.

Dessutom kommer den 18 oktober att vara förbjuden ” strömmande hasardspelsajter som inkluderar slots, roulette eller tärningsspel som inte är tillåtna i USA eller andra jurisdiktioner som ger tillräckligt konsumentskydd “.

Twitch-plattformen riktar sig särskilt mot sajter som Roobet, Rollbit eller Stake och Duelbits, men andra namn kan snart läggas till denna svarta lista.

Men vad är fortfarande tillåtna

Observera att Twitch inte förbjuder någon form av vadslagning på sitt nätverk. Faktum är att plattformen kommer att fortsätta att tillåta webbplatser fokuserade på sportbetting eller poker. Enligt Kotaku : ” Även om de nya reglerna inte förbjuder hasardspel helt och hållet, riktar de sig mot några av de största webbplatserna som antingen gynnas av streamers eller sponsrar kända streamers. “.

På tal om det, vissa streamers som Tyler Faraz “Trainwreck” Niknam har rapporterat att de kan generera inte mindre än 1 miljon dollar varje månad från sina spelströmmar. Om Twitch tycks ha velat snabbt lugna ner situationen med sitt pressmeddelande så ska det bli intressant att se hur plattformen kommer att klara av att hantera denna femtonde kris.

Källa: Kotaku

Relaterade Artiklar

Back to top button