Varför startar min Samsung Galaxy S9 om när jag öppnar kameran? – Kamerafel

Detta företag erbjuder sina användare ett oändligt antal fantastiska telefoner, du kan välja den som passar din smak bäst. de Samsung Galaxy S9 , är en mobil som lanserades 2018 vilket har blivit allmänt accepterat av köpare.

Det bör noteras att den här enheten är utmärkt, men vissa användare som äger den här mobiltelefonen har märkt ett fel med kameran när de öppnar applikationen; mobiltelefonen var frusen visas ett felmeddelande eller startar om. Av denna anledning kommer vi att ge dig den bästa guiden för att lösa detta problem.

Varför uppstår detta fel på Samsung Galaxy S9?

Denna mobiltelefon har en 12MP kamera vilket är riktigt trevligt, så att du kan ta professionella bilder . Vissa av dessa enheter tenderar att ha den egenheten att visa fel när man öppnar kameran, vilket innebär att vi inte kan använda den, vilket blir ett problem för människor eftersom de inte kan använda detta viktiga verktyg.

Det är tydligt att detta fel kan uppstå på grund av flera alternativ som a mjukvarufel . Det bästa man kan göra är att uppdatera till den senaste versionen .

Men en annan defekt den kan orsaka är batteriet ; Detta händer eftersom kameran är en mycket tung app som kräver mycket laddning för att fungera, av denna anledning kan det här problemet vara relaterat till ditt mobiltelefonbatteri, dvs det har ett problem.

För att kontrollera det exakta problemet, du kommer att behöva utföra flera procedurer så att den är helt fixerad, så att du kan använda den tyst utan att det här felet dyker upp varje gång du försöker komma in i kameran.

Lösning för att åtgärda problemet när du öppnar kameran på Samsung Galaxy S9

Det första du kan göra när det här problemet uppstår är att starta om eller återställ din mobiltelefon löser detta omedelbart flera problem. För att lösa felet med batteriet , måste du kalibrera. För att göra detta måste du: Gå till samtal och skriv koden * # 0228 #, en gång här måste du välja alternativet som säger * Snabbstart * för att det ska fixas, starta sedan om mobilen och checka in för att komma in i applikationen.

Om problemet kvarstår, gör det här lilla testet: Anslut laddaren till din telefon och öppna sedan kameran Om den stänger av den är batteriet skadat; så du måste köpa ett nytt batteri omgående.

För att använda den tillfälligt utan att stänga av mobiltelefonen, du måste aktivera “Energisparläge” inaktiverar den också GPS- och bluetooth-alternativ, allt som kan förbruka för mycket batteri och appar som körs i kontext.

Låt det också Att ladda ur tills den når 20 %, ladda den sedan till 100 %, koppla sedan bort laddaren från mobiltelefonen och använd den med sparläge. Upprepa denna process cirka 5 gånger och stäng sedan av sparläget, förmodligen lyckas du återställa batteriet.

Andra lösningar du kan försöka åtgärda kamerafel

Felet kan också vara orsakat av ett fel i mobiltelefonsystemet lösningarna som du kan implementera är följande: Gå till kameran och ange inställningarna, hitta alternativet “Återställ inställningar” i listan, tryck på “Återställ och voila, det låter dig fixa inställningarna för din kamera.

Å andra sidan måste du ange huvudtelefoninställningarna. Gå till platsen där det står “Alla appar”, välj kameraappen, tryck på knappen som säger “Force close”, längst ner, klicka på “Storage” och klicka på “Delete data”. det här kommer att biståndåterställ appinställningarna.

På samma sätt, du kan avinstallera appar som du nyligen har laddat ner till din mobiltelefon, eftersom dessa kan orsaka olika konflikter med de behörigheter som kameran har, eftersom vissa applikationer absorberar för mycket energi eller använder applikationens behörigheter för att utföras. , vilket gör att detta fel uppstår.

Äntligen kan du prova installera en ny app kamera för Samsung Galaxy S9. Det kommer att hjälpa dig mycket, eftersom du kan hitta en applikation som har mindre vikt än den huvudsakliga; på så sätt inse att den laddas korrekt utan problem.

Relaterade Artiklar

Back to top button