Varför skakar min iPhone bakre kamera och hur fixar jag det?

Även om urbana legender talar om Apple mobiler utformade för att vara felsäkra, det måste sägas att de då och då lider av det ena eller det andra. Och när det gäller din iPhones kamera, han kommer ofta att ha lämnat dig på gränsen till att fånga ett av de mästerverk du så älskar att fånga.

Det vanligaste är att bildstabiliteten sviktar, skärmen blir svart eller vid videoinspelning är förhandsvisningen ryckig, vilket är väldigt obekvämt att använda, eller i värsta fall att själva applikationen inte har startat klart. Känner du dig identifierad av dessa problem? Här har du lösningen.

Varför skakar din iPhone bakre kamera?

iPhone mobila enheter uppdateras ständigt och deras kamerasystem kan inte lämnas kvar. Däremot presenteras detaljer och det är viktigt att du visste orsakerna eller möjliga orsaker till som den bakre kameran skakar eller vibrerar.

Den där vibrationen i din iPhones bakre kamera kan vara riktigt, riktigt obehaglig, och det är precis när du ska ta ett foto, spela in en video eller vad du nu ska dölja med. Detta kommer att resultera i suddiga bilder eller andra felplacerade detaljer; Det är viktigt att ta hand om din enhet, undvik hårda stötar på enheten.

En annan faktor som kan orsaka dessa vibrationer i din iPhones bakre kamera kan bero på tekniska detaljer med dess stabilisator.

Den optiska stabilisatorn som kamerorna på dessa mobila enheter har är den som förhindrar att vissa rörelser finns i dina skott som inte tillåter en bra fokusering.

Foton blir suddiga och det kan se ut som ett problem med kameraupplösningen. Det centrala problemet gäller emellertid nämnda stabilisator, men det är ingen nackdel utan lösning. Därför har samma Apple-företag vid andra tillfällen meddelat bytet av nämnda kameror för att lösa problemet för sina användare.

Det bör också noteras att detta främst sker i iPhone 6 Plus. Och även om detta inte är ett problem som uppstår i varje iPhone 6 Plus, så är det det en svårighet som har blivit väldigt vanligt och riktigt tråkigt i Apples community.

Bakre kameralösning

Det faktum att det finns vibrationer i den bakre kameran på din iPhone-mobilenhet är en liten detalj, men det går verkligen att lösa. Problemet med kameraskakning är inte något allvarligt eller omöjligt att fixa, det första steget är att starta om din mobila enhet.

Du trycker på startknappen samtidigt med aktiveringsknappen på din enhet, och du kommer att se Apple-logotypen på skärmen; du kan återställa din enhet med iTunes eller inte. Kom ihåg att göra en ordentlig säkerhetskopia innan du använder denna möjlighet och stäng alla aktiva program.

Anslut din enhet till en bärbar dator eller PC och utför återställningen; Om det inte är löst är det andra alternativet för att gå till en Apple Store och sök hjälp av det tekniska teamet, kommer du att kunna hitta lösningen på ditt problem, eftersom de kommer att avgöra om problemet är med programvaran eller hårdvaran på enheten, och kommer de att hitta en lösning.

Det viktiga är att du alltid kan räkna med support från Apples tekniska team, och ännu mer om din mobila enhet är inom den garantiperiod som företaget erbjuder. Och det säger sig självt att du måste var försiktig när du använder din iPhonekan det vara så att externa ämnen är orsaken till dessa nedbrytningar.

Kontakta teknisk service

Om du har gjort vart och ett av de föregående stegen som vi har beskrivit i det här inlägget och inte har sett någon förbättring, är jag rädd att det inte finns mycket mer du kan göra på egen hand, om du inte är en komplett hantverkare. mobilteknik. Det betyder att din sista chans är att prata med Apples support för en möjlig lösning.

Om du har garanti , du har inget att frukta, eftersom teamet kommer att stå för reparationskostnaderna och vid behov kommer de att förse dig med en ny iPhone. Om inte, är det mycket troligt att du måste gå igenom rutan för att åtgärda det här problemet. Vi rekommenderar dock att du ringer till kundservice Apple eller gå direkt till supportapplikationen som erbjuds av det amerikanska företaget självt.

Tim Cooks företag är känt för att ge kundbehandlingsgaranti och det är därför de hjälper dig så snart som möjligt för att garantera en garantilösning för din iPhone-kamera.

Relaterade Artiklar

Back to top button