Varför kan jag inte ladda upp bilder till Instagram från min iPhone eller Android?

Det finns irriterande tillfällen när du kanske inte kan ladda inte upp bilder till Instagram på något sätt. Detta är ett misslyckande som inte inträffar särskilt ofta, men som redan har en ganska lång historia bland användare.

Sanningen är den att det finns sätt att upptäcka problemet och lösa det, så att du fortsätter att njuta Instagram det berömda sociala nätverket för att dela bilder utan några besvär.

Möjliga orsaker till att du inte kan ladda upp bilder till Instagram

När du ska ladda upp bild till instagram kanske du märker att det fastnar i nedladdningsprocessen. Det betyder att du är i närvaro av detta fel.

Detta är en situation som du lätt kan identifiera med denna faktor, och som kan uppstå på grund av olika källor. Med andra ord kan det vara ett fel orsakat av en app felfunktion anslutning, bland annat.

Den första orsakas av överdriven uppbyggnad av cacheminne. Detta, förutom att lagra förladdade data, släpper även skräpfiler som ofta orsakar problem i programmet.

Å andra sidan kan du stöta på av fel av oändliga uppladdningar när du laddar upp bilder till Instagram om din internetanslutning är dålig . Som ett resultat kan du se en mycket lång nedladdning som inte verkar slutföras, men som faktiskt är en extremt långsam publiceringsprocess.

Detta är också en situation som kan orsakas av korrupta filer eller fel i applikationsstrukturen . Detta är mycket vanliga fel och de förtjänar lösningar som är lite mer drastiska, men lätta att implementera.

Lösningar du kan tillämpa

Här kan du utforska några ganska effektiva lösningar relaterade till de problem du har läst om tidigare. Några av dem kan hjälpa dig återställa laddade bilder på instagram och därmed fortsätta att njuta av applikationen.

Tvinga stängning av appen

Du kan använda ett ganska enkelt sätt att fixa laddningsproblemet till en början. Den består av tvinga appen att stängas efter att ha försökt ladda upp bilder till Instagram och den uppladdningen misslyckas.

Något du kan uppnå genom systemdelen som hanterar dina appar, där du kan hitta appikonen. En gång i avsnittet Instagram-inställningar, hitta knappen “Force Quit” och tryck på den för att stänga av Instagram helt .

Total avstängning av applikationen och anslutningen

En av metoderna du kan använda är att helt stänga av appen och inloggningsstödet du använder. Detta kan leda till en fullständig återställning av alla funktioner och protokoll, eventuellt åtgärda problemet.

Nu, om uppladdningen av ett foto till Instagram inte slutförs uppladdningen, är det första du ska göra att avbryta uppladdningen med knappen med tre punkter. Detta kan hittas i meddelandefältet, under avsnittet “Status för bildladdning” i appen.

Nästa sak att göra är att koppla från nätverket genom att stänga av data eller Wi-Fi, stänga appen helt, slå sedan på och starta om Instagram.

Rensa Instagram-cache

Om inget av ovanstående steg kan hjälpa dig kan du försöka Töm cachen av’ ansökan till från inställningsmenyn. För att göra detta måste du återigen gå in i programhanteringssektionen och hitta Instagram-ikonen.

På denna plats hittar du en knapp dedikerad till eliminering av ackumulerad cache och som du måste trycka på för att fortsätta. Nu behöver du bara tvinga stänga appen och starta om den.

Avinstallera och installera om

Detta är den absolut mest radikala lösningen på problemet, men som skulle kunna avsluta instagram oändligt laddningsfel . Helt enkelt avinstallera appen på din enhet från avsnittet med systeminställningar.

Därefter går du till Android-butiken eller AppStore och laddar ner programmet från grunden. Med detta kommer du att ha eliminerat alla fel eller skadade filer som kan orsaka problemet.

Relaterade Artiklar

Back to top button