Varför Google Kalender är den bästa onlinekalendertjänsten

En gång i tiden var man tvungen att hålla en papperskalender om man ville hålla koll på möten. Om du inte bar den med dig är chansen stor att du inte skulle ha den till hands när du behöver den som mest. Dessutom var det inte lätt att dela information med andra människor i ditt liv som kanske behöver hänga med dig.

Tekniken har förändrat allt detta. Moderna kalendrar är mobila och synkroniseras mellan enheter, så oavsett var du är kan du visa, redigera och skapa möten. Du kan också enkelt dela dina kalendrar och möten med andra så att de kan hänga med dig.

Google Kalender(Google Calendar) är en av de mest populära elektroniska kalendrarna, och här är några anledningar.

Automatisk komplettering från e-post(Automatisk fyllning från e-post)

Allt från flyg till filmbokningar görs online nuförtiden, men du måste också komma ihåg att lägga till informationen i din kalender. om du har gmail , Google Kalender (Google Kalender) lägger automatiskt upp mötet åt dig. Du får till och med en påminnelse när det är dags att åka.

Du kan styra automatisk import från gmail genom att gå till inställningar(Inställningar) in Google Kalender(Google Kalender). Skrolla(Scrolla) ner till ” Händelser från Gmail(Händelser från Gmail )” och ändra synligheten för dina möten eller avmarkera rutan för att stoppa importen helt.

Hantera flera kalendrar(Hantera flera kalendrar)

Om du behöver separata kalendrar för att hantera olika delar av ditt liv, kan du hjälp Google Kalender(Google Kalender). Du kan använda kryssrutorna i avsnittet “Mina kalendrar(Mina kalendrar)” för att välja vilken kalender du ser, eller markera alla rutorna för att se allt på ett ställe.

Detta är användbart om du vill ha separata kalendrar för arbete och personliga aktiviteter, eller om du vill ha en separat kalender för olika aspekter av ditt företag.

Kort översikt över mobil åtkomst(Mobilåtkomst i ett ögonkast)

Google Kalender(Google Calendar) är populärt delvis eftersom du kan se det var som helst. Om du laddar ner gratis Google Kalender-appen(Google Kalender-appen) för iOS eller Android har du enkel tillgång till dina möten även när du är på språng.

Det bästa av allt är att när du lägger till ett möte i din kalender på en enhet, synkroniseras det över alla dina enheter omedelbart så att du alltid ser den mest uppdaterade informationen.

Dela kalendrar eller evenemang(Dela kalendrar eller evenemang)

Nästan direkt efter att du ställt in Google Kalender(Google Kalender) vill du förmodligen att andra ska kunna komma åt den. Kanske är det en pålitlig kollega eller din. livskamrat(livskamrat) vem behöver kunna hålla koll på var du ska vara på permanent basis?

Klicka bara på de tre prickarna till höger om kalendern du vill dela och välj ” Inställningar och delning(Inställningar och delning) » från alternativen. Därifrån kan du lägga till namnen på de personer du vill lägga till, samt om du vill att de ska kunna göra ändringar eller bara ha visningsbehörighet.

Du kan också enkelt dela vilken händelse som helst genom att redigera händelsen och lägga till gäster i den högra händelseinformationspanelen.

Se intressanta kalendrar(Bläddra bland intressanta kalendrar)

En av de saker som utmärker Google Kalender(Google Calendar) från konkurrenter är en funktion för att visa intressanta kalendrar (Bläddra bland intressanta kalendrar). Genom att markera rutan kan du lägga till en kalender med alla datum du behöver.

Kalendrar med religiösa och regionala helgdagar säkerställer att du aldrig missar ett viktigt datum. Sportfans kommer att älska alternativet att kryssa i rutan och få ett fullständigt schema över alla matcher NBA(NBA), NFL(NFL) NHL(NHL) och andra. Det finns till och med en kalender som hjälper till att hålla reda på månens faser.

För att lägga till dessa kalendrar, scrolla ner till ” Andra kalendrar(Andra kalendrar) » på kalenderskärm, markera (kalenderskärm)tecken(signera och välj) “plus” och välj “Visa intressanta kalendrar”(Bläddra bland intressanta kalendrar) .

Genom att använda rätt kalenderapp(höger kalenderapp) kan du enkelt hantera möten och hänga med i din att-göra-lista. I Google Kalender(Google Calendar) har så många funktioner att det är lätt att missa några, så det är viktigt att läsa på vad den kan göra för att se till att du får ut det mesta av det.

En gång var du tvungen att hålla en pappersbaserad kalender om du ville spåra möten. Om du inte bar den överallt med dig, är chansen stor att du inte skulle ha den till hands när du behövde den som mest. Dessutom fanns det inget sätt att enkelt dela informationen med andra människor i ditt liv som kan behöva hänga med dig.

Tekniken har förändrat allt detta. Dagens kalendrar är mobila och synkroniseras mellan enheter så att du oavsett var du är kan visa, redigera och skapa möten. Du kan också enkelt dela dina kalendrar och möten med andra så att de kan hänga med dig.

Google Calendar är en av de mest populära elektroniska kalendrarna, och här är några anledningar.

Automatisk fyllning från e-post

Allt från flyg till filmbokningar görs online nuförtiden, men du måste också komma ihåg att lägga till informationen i din kalender. Om du har Gmail kommer Google Kalender automatiskt att lägga upp mötet åt dig. Du får till och med en påminnelse när det är dags att åka.

Du kan styra automatisk import från Gmail genom att gå till inställningar i din Google Kalender. Scrolla ner till Händelser från Gmail och ändra synligheten för dina möten eller avmarkera för att stoppa importen helt.

Hantera flera kalendrar

Om du behöver separata kalendrar för att hantera olika delar av ditt liv, har Google Kalender dig täckt. Du kan använda kryssrutorna under Mina kalendrar för att välja vilken kalender du ser, eller markera alla rutor för att se allt på ett ställe.

Detta är användbart om du vill ha en annan kalender för arbete och personlig eller ha en separat kalender för olika aspekter av ditt företag.

Snabb åtkomst till mobilen

Google Kalender är populärt delvis eftersom du kan se det var som helst. Om du laddar ner den kostnadsfria Google Kalender-appen för iOS eller Android har du enkel tillgång till dina möten medan du är på språng.

Det bästa av allt är att när du lägger till ett möte i din kalender på en enhet, synkroniseras den omedelbart över alla dina enheter för att säkerställa att du alltid ser den mest uppdaterade informationen.

Dela kalendrar eller evenemang

Nästan så fort du har ställt in din Google-kalender vill du förmodligen se till att andra kan komma åt den. Kanske är det en betrodd arbetskamrat eller din livskamrat som behöver kunna spåra var du ska befinna dig löpande?

Klicka bara på de tre prickarna till höger om kalendern du vill dela och välj Inställningar och delning från alternativen. Därifrån kan du lägga till namnen på personer du vill lägga till, tillsammans med om du vill att de ska kunna göra ändringar eller bara ha visningsrättigheter.

Du kan också enkelt dela vilken händelse som helst genom att redigera händelsen och lägga till gäster i den högra panelen i händelseinformationen.

Bläddra bland intressanta kalendrar

En av de saker som skiljer Google Kalender från konkurrenterna är funktionen Bläddra bland intressanta kalendrar. Med kryss i en ruta kan du lägga till en kalender som innehåller alla datum du behöver.

Kalendrar med religiösa och regionala helgdagar säkerställer att du aldrig missar ett datum som är viktigt för dina behov. Sportfans kommer att älska att de kan kryssa i en ruta och få det fullständiga schemat för alla matcher som spelas av NBA, NFL, NHL och mer. Det finns till och med en kalender som hjälper dig att spåra månens faser.

För att lägga till dessa kalendrar, scrolla ner till Andra kalendrar när du är på din kalenderskärm och kontrollera plustecknet och välj Bläddra bland intressanta kalendrar.

Med rätt kalenderapp kan du enkelt hantera möten och hålla dig överst på din att göra-lista. Det finns så många funktioner i Google Kalender, det är lätt att missa några, så det är viktigt att läsa på vad den kan göra för att se till att du får ut det mesta av det.

Relaterade Artiklar

Back to top button