Varför fungerar inte beställningar som accepterar mitt kort eller onlinebetalning längre? – Lösning

Ordernahem eller leverans är i många fall den idealiska lösningen för att lösa vissa behov utan att lämna vårt hem . Flera företag har tidigare valt den här typen av försäljning och de har inte gjort något fel på detta område. Företag av denna karaktär växte i många städer, vilket var en mycket ny idé i livets accelererade rytmer.

I dessa tider av en pandemi när vi rekommenderas att stanna hemma, det här alternativet passar oss som handen i handsken . Anta att vi jobbar hemifrån via internet, vi beställer lunch eller middag för att vi inte har tillräckligt med tid. Eller så kunde vi inte gå ut och köpa på marknaden och vi har inget att äta, vi behöver akut en tallrik.

Och många andra omständigheter som kan uppstå, hembeställningar är utan tvekan en lösning. “Beställer nu” är en applikation WHO gör att vi kan lägga beställningar från bekvämligheten av vårt hem på ett enkelt sätt.

Antalet företag har anslutit sig till denna Beställ nu-app på senare tid på grund av deras sjunkande försäljning. Och tack vare detta beslut lyckades de utöka sin kundportfölj och stanna kvar på marknaden med stor framgång.

Betalningsmedlen för denna tjänst är vanligtvis online med våra bankkortsnummer eller kontant. Men för närvarande har användare uttryckt klagomål när de avbröt sina beställningar under detta läge i föreslagen linje.

Vid inmatning av kortuppgifter visas ett meddelande om detta motsvarande betalning kunde inte behandlas. Meddelandet är följande:” betalningen kunde inte behandlas. Beställningar nu “, detta efter beställning. Men för din sinnesfrid har detta problem en lösning, och det kräver att du utesluter två sannolikheter innan du bekräftar den sanna orsaken.

Möjliga orsaker och lösningar på problemet med onlinebetalningar

Det första skälet kan vara: det kortet du lägger till har inte tillräckligt med pengar för att täcka beställningen. I det här fallet föreslås användaren att prova ett annat kort eller ringa för att kontrollera kontosaldot.

Om detta alternativ förkastas kan det bero på att banken som vi tänker göra betalningen med har blockerad a betalningsmarknaden . Detta händer när banken inte har behörighet att utföra denna typ av transaktion, köpet kan inte genomföras. Lösningen för detta är att rådfråga en bankchef

Och om det inte beror på den senare anledningen, så ligger problemet med uppdateringsplattformen “Beställer nu”. Detta är en uppdatering av dess betalningssystem som, enligt en talesperson för byrån, ställer till problem av denna karaktär. Detta fel kan uppstå vid vissa tider på dygnet vilket gör att processen ibland kan lyckas.

Men kunder i sina klagomål hävdar att besväret som orsakats främst är att slösa bort sin tid i processen. Av denna anledning är det nödvändigt att informera användarna av denna applikation om de motgångar som presenteras och alternativen för att hantera dem.

Möjliga alternativ när du inte kan betala online

Samtidigt finns det alternativ för att använda denna tjänst, och ett av dem kan vara kontant betalning. Återförsäljaren kommer att ha förändringen att returnera och så reglera den förvärvade skulden utan olägenhet för den leveranstid. Ett annat sätt är att använd rabattkuponger för att kunna avbryta beställningen.

Ett annat alternativ är att leveransmannen tar med bärbart uttag hemma för att betala för beställningen. Innan dess bör restauranger som accepterar postförskott väljas, så kunden bör vara medveten om detta alternativ. Endera eller båda av dessa metoder kommer att vara tillgängliga för köparen när den begärda beställningen görs.

Dessutom kommer detta problem inte att vara för evigt, “Beställer nu” strävar efter att tillhandahålla en lösning så fort som möjligt. Och lyckas därmed återta sitt ursprungliga mål, att vara den mest använda applikationen för att beställa mat hem.

Relaterade Artiklar

Back to top button