Varför är mina Instagram-berättelser dåliga eller avpixlade?

Instagram anses vara den bästa plattformen för att ladda upp våra foton och videor. Den här appen används av många användare som när de laddade upp ett foto till sin berättelse märkte att deras bilder var mycket låg kvalitet eller såg pixlade ut, kanske du undrar varför ser mina instagramberättelser dåliga ut eller är jag pixlad? ; Detta är ett ganska vanligt problem, som vanligtvis uppstår på flera enheter.

Den här applikationen är mycket användbar för att publicera vårt innehåll , så att du kan ladda ner den från din PC. För att förbättra utseendet på berättelser behöver du inte göra svåra procedurer; Det är därför vi kommer att visa dig det korrekta sättet att göra det och varför detta problem uppstår när du laddar upp våra foton eller videor.

Varför ser mina Instagram-berättelser dåliga eller pixlade ut?

Denna applikation används i stor utsträckning av många användare runt om i världen, vilket inte bara är till för underhållning, det låter dig också förbättra din verksamhet, eftersom allmänheten kommer att kunna se dina foton med produkterna du säljer.

För närvarande har Instagram ett alternativ som har lyckats locka många användare, som är Instagram-berättelser, de är mycket slående, lyckas informera dina följare om nödvändig information under 24 timmar, du kan där ladda ner foton och videor från ditt mobiltelefongalleri. . Men i vissa fall, när du redigerar någon av dessa bilder, är de inte av bra kvalitet.

Berättelser är vanligtvis pixlade, eftersom Instagram erbjuder 640×640 pixlar vilket är en ganska liten upplösning som visas när man skapar en berättelse, detta problem uppstår också vanligtvis på grund av anslutningen du har till internet som hindrar bilden från att monteras ordentligt.

Detta blir något irriterande eftersom många av dem försöker skapa bra innehåll för sin publik och kanske vill spara eller ladda upp någon av dessa foton som kommer att få det att se låg kvalitet i andras ögon.

Hur förbättrar man kvaliteten på dina Instagram-berättelser så att de inte är pixlade?

För att säkerställa att det här problemet inte uppstår igen måste du göra det gör följande: Kontrollera din internetanslutning, detta är mycket nödvändigt eftersom om din anslutning inte är bra, kommer bilden att ta lång tid att ladda och bearbeta, inse dålig kvalitet eller att den inte klättrar; Dessutom, om du spelar in en video med en dålig anslutning, kommer den att pixlas direkt.

Använd inte kameran som erbjuds av Instagram för att skapa dina berättelser det är bättre att inte använda det, eftersom dess komprimering är så stor att det minskar kvaliteten på fotot. För att undvika detta, använd standardkameran som följer med vår mobiltelefon, med som du kan ta bättre bilder som ser professionella ut. Genom att ta dem kommer du att kunna ladda ner dem och se att de inte är pixlade.

Du kan också använda ett alternativ som erbjuds av denna applikation, vilket är “instagram-läge för samsung galaxy” . Har du en av dessa mobiltelefoner kan du använda det här läget som är integrerat med kameran som du kan se till vänster, vid nedladdning med det här alternativet får det bättre kvalitet.

Försök att inte zooma horisontellt uppladdade bilder. När du placerar bilden du vill lägga upp i din berättelse zoomar vi in ​​på den, men den ger bilden ett pixlat utseende eftersom den komprimerar dem. Försök att ladda ner den på sitt ursprungliga sätt.

Andra sätt att förbättra kvaliteten på dina Instagram-berättelser

Å andra sidan kan du också försöka att inte beskära bilderna i appen, det är bättre att göra det. reparera med en editor innan du laddar ner den , försök också ladda upp den vertikalt kommer det att få dina berättelser att se bättre ut.

Du kan även minska upplösningen på dina bilder, det är väldigt vanligt på Instagram; är en av huvudorsakerna till den låga kvaliteten. Prova att sänka upplösningen till 10 eller 12 megapixlar genom att göra det kommer du att se att kvaliteten kommer att förbättras mycket.

Om du följer dessa tips kommer dina inlägg i berättelser att se bäst ut och inte längre vara pixlade eller låg kvalitet. Som ytterligare information försök att inte placera filtren från berättelserna, eftersom vissa av dem kommer att se dåliga ut på dina bilder.

Relaterade Artiklar

Back to top button