Var sparar Facebook Messenger meddelanden på min PC och Android? Vilken mapp finns de i?

Facebook skapades med ett mål, att koppla ihop så många människor som möjligt via webben, och som har bevisats genom åren har det uppnåtts. Vi säger det så här eftersom det är en av de ledande inom sociala nätverk, eftersom det har ca 1,5 miljarder användare över hela världen .

Det är en plattform inriktad på möjligheten att skicka och dela offentligt med vem som helst; foton, länkar och videor. Naturligtvis är detta inte dess enda användning, det låter dig också dela privata meddelanden med personer du känner och med främlingar som har ett konto och för att kunna skapa evenemang med dem.

Vilka funktioner erbjuder Facebook sina användare?

Att kunna dra nytta av mängden tjänster som erbjuds av Facebook allt du behöver är ett konto på plattformen, och allt annat är enkelt. När du skapar din privata profil måste du ange de viktigaste personuppgifterna som ditt namn eller ålder och ange en e-postadress som du använder.

När du har skapat ditt konto kan du börja surfa på plattformen och njut av att få nya vänner på webben och söker efter dem med deras namn i förstoringsglaset. När du gör det här, där kommer att ha ett antal personer som matchar sökningen då rekommenderar Facebook att du ser till vem du ska skicka privata meddelanden till.

Genom att få vänner på Facebook, du kommer också att ha möjlighet att interagera med dem via grupper och ladda upp ett foto eller dela en statusuppdatering . Om du ser dessa uppdateringar kan du gilla dem, kommentera något eller dela deras inlägg och låta andra av dina vänner se det.

Du kan också gå med i ämnesgrupper som kända personer eller filmer du är intresserad av och se och dela vad de lägger upp på sina profiler. Dessa grupper kan vara offentliga så att du kan bli medlem utan problem; eller privata eller hemliga grupper, där de måste bjuda in eller acceptera dig.

Vad är Facebook Messenger?

Är en tillämpning av mensajería, propiedad av Facebook, som ingen desde el 2008 los cats funcionaban på Facebook denna uppdatering lanserades år 2011. Facebook är encargó de separera appen från Messenger och Facebook para que se pudieran aprovechar självständigt cada ongle.

facebook messenger tillåter användare att skicka privata meddelanden samt att kunna ringa enbart röstsamtal eller videosamtal privat eller med stora grupper. En annan ny Messenger-uppdatering är “Messenger Day” som du kan dela foton och videor med i endast 24 timmar och som raderas automatiskt.

I vilken mapp sparar Facebook Messenger meddelanden på Android och PC?

Alla privata meddelanden på din Facebook Messenger lagras i en mapp som “arkiverade meddelanden” men problemet för många är att komma åt dessa meddelanden. Därför kommer vi att förklara nedan hur och var du kan hitta dessa meddelanden snabbt och enkelt.

För att hitta konversationerna som sparats på datorn måste du göra följande; gå först till “https://www.messenger.com/” för att logga in på ditt konto. Väl där, välj “inställningar” på mutterikonen och klicka “arkiverade konversationer” och du kommer att hitta alla samtal du har haft.

När det gäller konversationer sparade på din Android säger många att det är väldigt svårt att hitta en exakt mapp där dessa meddelanden lagras. För att hitta dem måste du gå in “https://m.facebook.com/” från din mobila enhet och välj meddelandealternativet.

Genom att göra detta kommer flera alternativ att presenteras i detta avsnitt, som t.ex filtrerade meddelanden eller skräppostmeddelanden eller arkiverade meddelanden vilka är vad du letar efter. Genom att helt enkelt välja det här alternativet får du den åtkomst du vill ha till meddelandena och kommer att kunna lösa detta problem på ett enkelt och snabbt sätt.

Hur sparar jag meddelanden på Facebook Messenger?

Istället för att ta bort meddelandena om du inte vill se dem i det första Messenger-aktivitetsfältet, har du möjlighet att spara dem i en mapp från molnet Facebook . För att göra detta måste du gå in i Messenger-applikationen och lämna chatten vald utan att öppna den och flera alternativ kommer att dyka upp, såsom arkiv och det är allt.

Relaterade Artiklar

Back to top button